Skru op for din STUDY POWER

Og få mere ud af studietiden


Bliv gratis studiemedlem

Få ekstra Study Power

Som studiemedlem af IDA får du adgang til den ultimative værktøjskasse, som styrker dig gennem studietiden. Den består af en lang række faglige fordele, der styrker dine kompetencer og ruster dig bedre til undervisningen, eksamen og til at finde det gode (studie)job, som giver relevant erfaring på CV’et.

Udover vores faglige fordele har vi en masse attraktive kontante fordele, som forsøder livet som studerende. Vi ønsker at være med til at give dig den bedst mulige studietid og give dig de bedste forudsætninger for at komme hurtigt i job efter studiet.

Se oversigten over vores faglige og kontante fordele herunder.

Skru op for din Study Power

Skru op for dine kompetencer med bl.a. kurser i Excel, R og Python. Netværk med andre studerende til vores faglige events eller prøv vores Studiejobfinder, hvis du står og leder efter et relevant studiejob

Om IDA og studiemedlemskabet

IDA er et fællesskab for dig, der læser IT, naturvidenskab eller ingeniørfag. Du får adgang til en masse  faglige og økonomiske fordele, der giver din studietid et kæmpe boost.

Meld dig ind i dag og få adgang til vores helt unikke medlemsfordel – en GRATIS Indboforsikring hele sin studietid.

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her

30.000
Studiemedlemmer
15
Studiesteder
3.000
Årlige events
47
Faglige netværk