Besøg IDAs andre hjemmesider

IDA Studerende app

Download IDA Studerende app og få adgang til studierelevante events, rabatter, notifikationer, når vi er på dit campus og meget mere.


IDA Studerende app

Download IDA Studerende app og få adgang til studierelevante events, rabatter, notifikationer, når vi er på dit campus og meget mere.


Hvad får jeg med IDA Studerende appen?

Her er fire grunde til at få IDA Studerende appen lige nu:

  1. Fordele: Alt samlet lige ved hånden på ét sted. Det er her du finder dine unikke rabatkoder og særlige medlemsfordele.
  2. Notifikationer: Hold dig opdateret på IDAs nyeste tilbud til studiemedlemmer. Du er den første der får besked, hvis vi er ude på dit campus.
  3. Events: Det er nemt at finde og tilmelde sig studierelevante events. Du kan gemme dine favoritevents og vise din billet direkte på appen.
  4. Medlemsdata: Appen er skabt til studerende og skræddersyet til IDAs studiemedlemmer. Du har alle dine stamdata gemt på ét sted og kan nemt ændre fx slutdato for dimission eller studiested.

Gå ikke glip af alle de fede tilbud vi har til dig som studiemedlem i IDA. Med alt samlet på ét sted, gør vi det nemt for dig at få et overblik over dine fordele og melde dig til events direkte i appen.

IDA Studerende i App Store

IDA Studerende i Google Play

IDA Comedy

Det store IDA Comedy show bliver bare større og mere populært for hvert år. Tag en ven under armen og få rørt lattermusklerne, når IDA Comedy åbner dørene i november.

Ginsmagning

Kan du din Tanqueray fra din mikrogin? En af de populære events hele året rundt er ginsmagning og destilleribesøg, som foregår over hele landet året rundt.

gradient i baggrund med magenta til mørkeblå skifte. En smartphone med tre kort i kolonnevisning og teksten "ida campus - styrk din faglighed i eget tempo"
IDA Campus

Med IDA Campus kan du lære Python, mestre Excel eller promte dig igennem studierne med ChatGPT i dit eget tempo. Se kurserne i appen og få adgang med dit IDA login.

37.000
medlemmer har appen
760
brugere hver dag
1763
studierelevante events
437
rabatkoder downloades hver måned

IDA Events

Fra strik over bungyjumping til at lære at investere.

Som IDA studiemedlem har du adgang til en lang række events, som dækker alt fra det sociale til det faglige og udviklende.