Om IDA

IDA er en interesseorganisation og fagforening for mere end 140.000 medlemmer.

Hvad er IDA?

Med over 35.000 studiemedlemmer er IDA Danmarks største fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Vi arbejder på at give dig og dine medstuderende den bedst mulige studietid og de bedste forudsætninger for at få en god start på karrieren.
Når du er færdiguddannet, står vi klar med bl.a. faglig rådgivning og sparring, der kan være med til at sikre at du står stærkest på arbejdsmarkedet.

Læs mere om, hvad IDA kan gøre for dig efter endt studie på ida.dk.

Person i hoodie

FAQ

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her

Har du endnu ikke fået tilmeldt dit studiekontingent til Betalingsservice? Tilmeld dig nu og slip for besværet med girokort og glemte betalinger.

Dit studiemedlemskab er gratis det første studieår (for medlemmer indmeldt efter 02.03.2017 er de første 12 måneder gratis). Herefter koster det 20 kr. pr. måned. To gange om året vil du modtage en opkrævning på 6 måneders medlemskab svarende til 120 kr. Du kan nu tilmelde dig Betalingsservice her. Så undgår du alt besværet med at skulle betale regninger.

Hvis du ønsker at udmelde dig hos IDA, skal du vide, at du altid er velkommen til at melde dig ind igen på et senere tidspunkt.

Du kan udmelde dig her.

 

Se din profil og opdatér dine uddannelsesoplysninger her

Det er vigtigt, at IDA kender din forventede afslutningsdato for dit studie, så dit kontingent altid er korrekt. Oplysningen om dit uddannelsessted er også vigtig, så du modtager indbydelser til arrangementer netop på dit studiested.

Når du afslutter dit studie, fortsætter dit medlemskab af IDA. Det er vigtigt, at du opdaterer din beskæftigelsesstatus, da der er rabat på kontingentet, hvis du er ledig og du selv har oplyst det på denne side.

Er du medlem af Akademikernes A-kasse, kan du give samtykke til at IDA modtager dine ledighedsoplysninger automatisk. Samtykket gives via www.aka.dk under Blanketter – Øvrige blanketter – ledighedsoplysninger til IDA.