Besøg IDAs andre hjemmesider

Bilforsikring

Som studiemedlem hos IDA har du mulighed for at bestille en billig bilforsikring gennem IDA Forsikring.


Bestil en bilforsikring

Bilforsikring

Som studiemedlem hos IDA har du mulighed for at bestille en billig bilforsikring gennem IDA Forsikring.


Bestil en bilforsikring

Få en billig bilforsikring

Du kan få mange gode fordele som studiemedlem hos IDA, blandt andet en billig bilforsikring gennem IDA Forsikring, som giver dig en god dækning, imens du er studerende. For et lavt månedligt beløb kan du oprette både en ansvarsforsikring samt en kaskoforsikring, som hjælper dig, hvis uheldet er ude.

Hos IDA ved vi, at de fleste studerende har en begrænset økonomi med SU som den primære indtjening, og derfor kan det til tider være en udfordring at få pengene til at række. Hvis du fravælger en forsikring, så løber du en stor risiko, da det kan blive meget dyrt for dig at erstatte skader og lignende af egen lomme.

Derfor er vores den bedste og billigste bilforsikring

Når du bestiller en bilforsikring hos IDA Forsikring, så er du sikret den rette dækning, når du kører rundt på vejene i Danmark. Du får nemlig en ansvarsforsikring og har mulighed for at få en kaskoforsikring, som hver især hjælper dig, hvis du er uheldig at pådrage skader på din bil eller på en andens bil.

En ansvarsforsikring er lovpligtig, og hos IDA får du blandt andet hjælp til erstatning i tilfælde af:

  • At du påfører andre mennesker skade
  • At du skader andres ting

På den måde er du sikret, hvis du er med i et uheld i trafikken, som forvolder den anden part skade. Derudover kan du købe tilvalg til forsikringen, hvis du gerne vil sikre dig selv endnu bedre. Du kan eksempelvis tilføje Tryg Vejhjælp og førerforsikring for et mindre ekstra beløb.

IDAs kaskoforsikring dækker eksempelvis:

  • Brand og eksplosion
  • Tyveri
  • Totalskade
  • Nummerpladeforsikring
  • Retshjælp

Med en kaskoforsikring er du økonomisk sikret mod en række scenarier, som kan skade din bil. På den måde kan du få hjælp til at betale diverse skader eller stjålne genstande. Derudover betyder det også, at du kan få udgifter til en eventuel retssag dækket, hvis du og en anden part har været i en ulykke, men ikke kan blive enige om hvem, der skal betale hvad.

 

Hvad koster en billig bilforsikring hos IDA?

Du kan bruge forsikringsberegneren på IDA Forsikring til at få et godt tilbud på en bilforsikring.

Hvilke andre forsikringer skal du have?

Først og fremmest er det vigtigt, at du har en Person- og Indboforsikring. Personforsikringen dækker, hvis du eksempelvis pådrager dig en tandskade eller får enten psykiske eller fysiske varige mén. Den dækker i laboratoriet, hvis det er en del af dit studie. Hvis du dyrker farlig sport, som boksning, karate eller kører MC, så er du også dækket.

Indboforsikringen beskytter i stedet dit indbo, så du blandt andet kan få en erstatning, hvis din cykel bliver stjålet eller du spilder kaffe i din computer. En ansvarsforsikring er automatisk også en del af din indboforsikring, hvilket betyder, at du kan få hjælp, hvis du eller en fra din husstand kommer til at gøre skade på en anden persons ejendele.

En rejseforsikring er relevant, hvis du skal på ferie eller på et længere studieophold til udlandet. Denne forsikring kan hjælpe dig i tilfælde af sygdom eller tilskadekomst samt med flykompensation og afbestilling af rejser. Du er dækket i hele verden, og hvis du har en roommate, så er den person faktisk også inkluderet i aftalen.

Når du er studiemedlem hos IDA, så kan du få din indboforsikring for 0 kroner i al den tid, du studerer, og beholder den ét år efter endt uddannelse, hvis du har meldt dig til, imens du var studerende. Person- og rejseforsikringen kan du tegne for et mindre beløb hver måned. På den måde kan du sikre dig selv, uden at du skal bruge en formue på forsikringer.

Få resten af de billige forsikringer hos IDA

Gør brug af dine andre fordele som studiemedlem hos IDA

Vores billige forsikringer med en god og sikker dækning er ikke den eneste medlemsfordel, du kan gøre brug af hos IDA. Du kan blandt andet også nyde godt af diverse rabataftaler, så du kan få din SU til at række en smule længere. Så er der også plads til en øl i fredagsbaren med vennerne en gang imellem.

Derudover inviterer vi vores medlemmer til både faglige og sociale arrangementer, hvor du kan tale med andre unge studerende samt udvide dit netværk. Det kan både gavne, mens du studerer, samt når du skal ud på arbejdsmarkedet senere hen.

 

Vi står også til rådighed, hvis du søger rådgivning angående dit CV, ansøgninger, jobsamtaler, kontrakter og meget mere. Hos IDA ønsker vi nemlig at hjælpe dig med at få en god start på arbejdsmarkedet. Så kontakt os i dag, og få den rette vejledning.