IDA STUDIEJOBFINDER

Det er ikke færdigt, før det er testet

Test dig selv af med et studiejob og bliv klar til arbejdsmarkedet med IDA Studiejobfinder. Find et relevant studiejob, en praktikplads eller en virksomhed, du kan lave et projektsamarbejde her.

Søg job ...

For virksomheder - Slå job op her

Hvad søger du?

Studiejob, praktikplads eller et projektsamarbejde? Uanset hvad du leder efter, og om du er IT’er, naturvidenskabelig eller ingeniør, finder du det her.
IT
Er du IT’er? Her finder du relevante projektsamarbejder, praktikforløb og studiejobs inden for alt fra cybersecurity og softwareudvikling til digitalt design og datadrevet forretningsudvikling.
Naturvidenskabelig
Er du naturvidenskabelig? Her finder du relevante projektsamarbejder, praktikforløb og studiejobs inden for alt fra laboratoriearbejde og fødevarer til energiforsyning og geodata.
Ingeniør
Er du ingeniør? Her finder du relevante projektsamarbejder, praktikforløb og studiejobs inden for alt fra byggeri og anlæg til bæredygtig energi og maskiner og produktion.
Oticon
More than 450 Engineers are ready to help you kick-start your career at Oticon!
Læs mere
Forsvaret
Brug din ingeniøruddannelse og bliv leder i Forsvaret - tjek de mange muligheder her!
Læs mere
Ørsted
Ørsted are one of the leading energy companies in Northern Europe. We’re shaping the renewable technologies of the future!
Læs mere
Nordea
Did you know that Nordea is generally believed to be one of the world’s most technologically advanced banks?
Læs mere

Besøg os!

Få et kig indenfor hos nogle af de skarpeste virksomheder i Danmark. De har fuld fart på, og de leder altid efter nye, dygtige medarbejdere - måske er det netop dig, de har brug for?

Det er ikke færdigt, før det er testet.

Test dig selv og bliv klar til arbejdsmarkedet med IDA Studiejobfinder.