Rejseforsikring

Som medlem af IDA kan du få en billig rejseforsikring til kun 56 kr. om måneden, så længe du er studerende. Så kan du med ro i maven rejse ud og opleve verden.


Bestil en rejseforsikring

IDA – her får du den billigste ungdomsrejseforsikring

Når du er medlem af IDA, så får du en rejseforsikring for kun 56 kroner om måneden. Vi har sørget for, at du kan få vores forsikring til en fast lav pris hver måned, så den passer til SU’en. Og du skal ikke gå på kompromis med din dækning, bare fordi det er billigt.

Med vores rejseforsikring kan du føle dig sikker og tryg, når du rejser rundt i verden, men du vil ikke mærke den store forskel i dit budget. Vi har nemlig sat prisen så lavt, at du knap nok lægger mærke til udgiften i hverdagen. Du vil dog lægge mærke til udgifterne, hvis du vælger rejseforsikringen fra, og du bliver syg eller kommer til skade ved farlig sport i udlandet.

Sådan er du dækket med rejseforsikring til studerende

Med IDAs rejseforsikring er du dækket året rundt, uanset hvor du rejser hen i verden. Vores rejseforsikring dækker blandt andet:

 • Afbestilling
 • Redning og evakuering
 • Hjemtransport
 • Forsinkelse
 • Bagageskade
 • Ødelagt rejse

Når du rejser, kan du møde flere uforudsete situationer, og med en rejseforsikring sikrer du dig selv bedst muligt mod disse. Rejseforsikringen gør, at du får økonomisk hjælp, så du ikke skal betale det fulde beløb af egen lomme, hvis du mister din bagage eller er nødsaget til at afbestille din sommerferie.Hvis du skal på en længere rejse, som eksempelvis udveksling eller et praktikophold i udlandet, så finder du den billigste forsikring på markedet hos IDA. Du skal blot udvide forsikringen, inden du tager afsted, og så er du dækket i mere end 60 dage hos os.

Faktisk er det ikke kun dig selv, som er dækket med IDAs billige rejseforsikring. Hele tre personer er dækket, når du tegner forsikring hos os. Så kan dig og dine roomies have én fælles forsikring. Hos IDA får du mange gode fordele.

Rejseforsikringens geografiske dækningsområder

Med IDAs rejseforsikring er du dækket mod uheld og skader, når du rejser i hele verden. Du kan altså frit rejse fra alt til Kina til Canada.

Vores forsikring gælder dog ikke på Nordpolen, Sydpolen og Antarktis.

Det siger andre studerende

Som aktuar ved jeg, at IDA har de billigste forsikringer.

- Asbjørn, forsikringsmatematik, KU

Jeg har lige købt bil. Da jeg skulle købe en bilforsikring, fandt jeg ud af, at mit antal af år som medlem af IDA, tæller som skadefri år. Det sparede jeg lige et par 1000 kroner på. Lækkert!

- Mads, elektroingeniør, DTU

Min telefon blev stjålet om natten, jeg meldte det til IDA forsikring dagen efter, og fik pengene sat pengene ind samme dag. Nemt og hurtigt.

- Nichlas, produkt- og designpsykologi, AAU

Jeg har fundet ud af, at jeg kan beholde mine studieforsikringer, til jeg fylder 30 år, selvom jeg bliver færdiguddannet i mellemtiden. Det sparer jeg mange penge på.

- Emil, fødevarestuderende, KU

Kombinér med andre billige forsikringer 

Leder du efter andre billige forsikringer, som ulykkes- og indboforsikring? Som ung studerende tænker du måske, at du bare kan være forsigtig, og så kan du godt undvære diverse forsikringer. Men hvis du uheldigvis oplever uventede skader, så kan du undgå en del besvær og dyre regninger, hvis du har tegnet en indbo- og ulykkesforsikring eksempelvis.

Og heldigvis behøver en god forsikring ikke at være dyr, for hos IDA kan vi tilbyde både en indbo- og ulykkesforsikring til gode priser. Vores indboforsikring er faktisk gratis, når du er studiemedlem hos IDA, og vores ulykkesforsikring får du til kun 72 kr. om måneden. Og vigtigst af alt, så får du stadig en god dækning hos os.

Vores indboforsikring dækker blandt andet i tilfælde af:

 • Brand, lyn eller eksplosion
 • Tyveri og hærværk
 • Tricktyveri, røveri og overfald

 

Vores ulykkesforsikring dækker emner som:

 • Psykiske mén
 • Fysiske mén
 • Behandlingsudgifter
 • Tandskader
 • Dødsfald

I vores forsikringer har vi samlet de emner, der giver mening for de fleste studerende. Så er du godt forsikret mod oplagte uheld, som kan opstå i hverdagen. Du har dog også mulighed for at tilføje diverse tilvalg til dine forsikringer, hvis du har behov for dette.

Det er en fordel, hvis du sætter dig ind i dine forsikringer og grundigt overvejer dine behov i hverdagen. Så kan dine forsikringer nemlig bedst muligt matche din hverdag med alt hvad det indebærer af arbejde, hobbyer, transportvaner, boligtype og så meget mere.

Få hjælp og vejledning til din rejseforsikring

Hvis du synes, at forsikringer kan virke uoverskuelige, så kan du naturligvis få hjælp og vejledning hos IDA. Du kan kontakte os alle ugens hverdage, og på den måde har du mulighed for at blive meget klogere på, hvilke forsikringer du bør tegne.

Vi har ikke mulighed for at holde et fysisk møde med dig, men vi tilbyder gerne et telefonmøde, så du kan få besvaret alle dine spørgsmål. Du kan naturligvis også skrive til os på mail.