Besøg IDAs andre hjemmesider

Rejseforsikring

Planlægger du at rejse i ferien, eller skal du på studieophold i udlandet, kan du som studiemedlem få en billig rejseforsikring med i rygsækken. Så kan du med ro i maven rejse ud og opleve verden.


Bestil en rejseforsikring

Rejseforsikring

Planlægger du at rejse i ferien, eller skal du på studieophold i udlandet, kan du som studiemedlem få en billig rejseforsikring med i rygsækken. Så kan du med ro i maven rejse ud og opleve verden.


Bestil en rejseforsikring

IDA – her får du den billigste ungdomsrejseforsikring

Når du er medlem af IDA, så får du en rejseforsikring for kun 62 kroner om måneden. Vi har sørget for, at studerende får vores forsikring til en fast lav pris hver måned, så den passer til SU’en. Og du skal ikke gå på kompromis med din dækning, bare fordi det er billigt.

Med vores rejseforsikring kan du føle dig sikker og tryg, når du rejser rundt i verden, men du vil ikke mærke den store forskel i dit budget. Vi har nemlig sat prisen så lavt, at du knap nok lægger mærke til udgiften i hverdagen. Du vil dog lægge mærke til udgifterne, hvis du vælger rejseforsikringen fra, og du bliver syg eller kommer til skade ved farlig sport i udlandet.

Sådan er du dækket med rejseforsikring til studerende

Med IDAs rejseforsikring er du dækket året rundt, uanset hvor du rejser hen i verden.

Når du rejser, kan du møde flere uforudsete situationer, og med en rejseforsikring sikrer du dig selv bedst muligt mod disse.

Rejseforsikringen dækker blandt andet:

 • Afbestilling
 • Redning og evakuering
 • Hjemtransport
 • Forsinkelse
 • Bagageskade
 • Ødelagt rejse

Rejseforsikringen gør, at du får økonomisk hjælp, så du ikke skal betale det fulde beløb af egen lomme, hvis du mister din bagage eller er nødsaget til at afbestille din sommerferie.

Hvis du skal på en længere rejse, som eksempelvis på udveksling eller et praktikophold i udlandet, så finder du den billigste rejseforsikring på markedet hos IDA. Du skal blot udvide forsikringen, inden du tager afsted, og så er du dækket i mere end 60 dage hos os.

Og så dækker rejseforsikringen op til tre voksne personer i samme husholdning. Så hvis du har bofæller, så kan I deles om udgiften, når I rejser til udlandet.

Det siger andre studerende

Som aktuar ved jeg, at IDA har de billigste forsikringer.

- Asbjørn, forsikringsmatematik, KU

Jeg har lige købt bil. Da jeg skulle købe en bilforsikring, fandt jeg ud af, at mit antal af år som medlem af IDA, tæller som skadefri år. Det sparede jeg lige et par 1000 kroner på. Lækkert!

- Mads, elektroingeniør, DTU

Min telefon blev stjålet om natten, jeg meldte det til IDA forsikring dagen efter, og fik pengene sat pengene ind samme dag. Nemt og hurtigt.

- Nichlas, produkt- og designpsykologi, AAU

Jeg har fundet ud af, at jeg kan beholde mine studieforsikringer, til jeg fylder 30 år, selvom jeg bliver færdiguddannet i mellemtiden. Det sparer jeg mange penge på.

- Emil, fødevarestuderende, KU

Kombinér rejseforsikringen med andre billige forsikringer 

Leder du efter andre billige studieforsikringer, som Person- og Indboforsikring? Som studerende på et stramt budget tænker du måske, at du bare kan være forsigtig, og så kan du godt undvære diverse forsikringer. Men kommer du ud for uventede skader, så kan du undgå en del besvær og dyre regninger, hvis du har tegnet en indbo- og personforsikring.

Og heldigvis behøver en god forsikring ikke at være dyr, for hos IDA kan vi tilbyde både en indbo- og personforsikring til gode priser. Vores Indboforsikring er faktisk gratis, når du er studiemedlem hos IDA, og vores Personforsikring får du til kun 83 kr. om måneden. Og vigtigst af alt, så får du stadig en god dækning hos os.

I vores forsikringer har vi samlet de emner, der giver mening for de fleste studerende. Så er du godt forsikret mod oplagte uheld, som kan opstå i hverdagen. Du har dog også mulighed for at tilføje diverse tilvalg til dine forsikringer, hvis du har behov for dette.

Indboforsikring for studerende dækker blandt andet i tilfælde af:

 • Brand, lyn eller eksplosion
 • Tyveri og hærværk
 • Tricktyveri, røveri og overfald

Personforsikring for studerende dækker emner som:

 • Psykiske mén
 • Fysiske mén
 • Behandlingsudgifter
 • Tandskader
 • Dødsfald

Det er en fordel, hvis du sætter dig ind i dine forsikringer og grundigt overvejer dine behov i hverdagen. Så kan dine forsikringer nemlig bedst muligt matche din hverdag med alt hvad det indebærer af arbejde, hobbyer, transportvaner, boligtype og så meget mere.

I tvivl om, hvad du har brug for?

Hvis du synes, at forsikringer kan virke uoverskuelige, eller du har spørgsmål til tilvalg eller dækning, så kan du naturligvis få hjælp og vejledning hos IDA Forsikring.

Du kan kontakte IDA Forsikring alle ugens hverdage, og på den måde har du mulighed for at blive meget klogere på, hvilke forsikringer du bør tegne. Du har mulighed for at ringe til os, skrive i chatten, sende en mail eller – hvis du har en forsikring hos IDA Forsikring – kan du  logge ind på Min side og se din police og flere detaljer om dine forsikringer.

 

forskellige livssituationer opstillet i en mosaik