Få studielivet i balance

Vi har samlet erfaringer fra andre studerende og snakket med IDAs karrierevejledere for at give dig en række tips og gode råd til hvordan du får studielivet i balance og lærer at dyrke gode studievaner.


Giv dig selv et trivselstjek

Et studieliv i balance

Når du starter på studiet eller står over for eksamensperioden kan du opleve at blive overvældet af at holde styr på opgaver, finde en studieteknik, der passer til dine behov og lære at prioritere din tid mellem studier, fritid og job. Derfor er det vigtigt at finde en balance i hverdagen. Her kan du blandt andet læse eller lytte dig til gode studievaner, tips til at undgå stress og hvordan du skaber de bedste forudsætninger i studiejobbet.

Stresstesten: Er du på et grønt, gult eller rødt stadie?

Der er stigende mistrivsel blandt studerende på danske uddannelsesinstitutioner. Der er mange årsager til dette. Mange studerende oplever jævnligt, at de føler sig presset, når det kommer til at jonglere mellem studie, arbejde og det sociale liv. Det kan være svært at finde nøglen til den optimale balance i hverdagen.

Stresstesten er et værktøj du kan bruge for at få en forståelse af hvilken stressniveau du ligger på. Den tager et par minutter og er anonym. Tag testen, og giv dig selv et trivselstjek.

En person, der står med sin tablet
Hjælp til kontrakt og løn
IDAs karriererådgivere

Har du brug for hjælp til CV og ansøgning?
Husk at IDAs karriererådgivere sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål omkring CV og og udarbejdelsen af den gode ansøgning. Det kan både være til studiejob, praktik eller job efter endt uddannelse. Derudover kan vores karriererådgivere guide dig på rette vej, hvis du har tvivl og spørgsmål til dit fremtidige arbejdsliv.

Log ind på Mit IDA og bestil en tid hos en karriererådgiver.
Hvis det haster, kan du altid ringe til os på 33 18 48 48.