Besøg IDAs andre hjemmesider

Personforsikring

Med en Personforsikring for studerende hos IDA Forsikring kan du sikre dig selv mod alt fra psykiske og fysiske varige mén til tandskader, uden at det vælter dit månedlige budget på SU.


Bestil din personforsikring

Personforsikring

Med en Personforsikring for studerende hos IDA Forsikring kan du sikre dig selv mod alt fra psykiske og fysiske varige mén til tandskader, uden at det vælter dit månedlige budget på SU.


Bestil din personforsikring

Få en billig personforsikring til hele studietiden

Ticket med teksten - Personforsikring tidligere skadeforsikring. Sikr dig selv imod alt fra psykiske og fysiske varige mén til tandskader

NB: Fra 1. juni 2023 har Ulykkesforsikringen skiftet navn til Personforsikring.

Du tænker måske, at du ikke har brug for en Personforsikring, hvis bare du er forsigtig. Uheld kan dog ramme alle, og som studiemedlem hos IDA kan du få en fast lav pris på dine forsikringer hver måned.

Når du har dine forsikringer hos IDA Forsikring, så får du altid samme gode dækning, som hos mange andre forsikringsselskaber, men vores pris er bare en hel del lavere. Vi tilbyder eksempelvis en billig personforsikring til studiemedlemmer til kun 83 kr. om måneden. Så  kan du føle dig tryg under hele din studietid.

 

Hvad dækker IDAs Personforsikring?

IDAs Personforsikring er billig, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Personforsikringen dækker:

  • Psykiske mén
  • Fysiske mén
  • Behandlingsudgifter
  • Tandskader
  • Dødsfald

Din Personforsikring dækker dig 24 timer i døgnet, også når du er på arbejde ved siden af studiet. Derudover er Personforsikringen gældende, hvis du kommer til skade på din skiferie og får varige mén. Vi lover altså, at du er sikret mod uheld hele døgnet.

NB: Fra den 1. juni erstatter Personforsikring Ulykkesforsikring, og du kan derfor ikke længere købe en Ulykkesforsikring. Har du allerede en Ulykkesforsikring hos IDA Forsikring, beholder du din Ulykkesforsikring på samme vilkår som du er vant til.

Spar mange penge – uden at spare på det nødvendige

Vores forsikringer er skræddersyet til dig som studerende, hvilket betyder, at du får en billig forsikring, som giver dig en god tryghed i hverdagen. Det er generelt en dårlig idé at spare ved at fravælge vigtige forsikringer, men det kan forståeligt nok være svært at få pengene til at række på en SU.

Hos IDA ved vi, at indtægten kan være lav som studerende, og derfor har vi sørget for både Personforsikring til næsten ingen penge og en Indboforsikring til 0 kr. i hele studietiden samt første år efter endt uddannelse, hvis du tegner forsikringen imens du er studerende. Så kan du altså stort set ikke mærke en ændring i dit budget, selvom du betaler til en forsikring hver måned.

I 2022 blev der anmeldt 46.131 cykeltyverier i Danmark. Det er næsten 900 cykler om ugen.
Kilde: Danmarks Statistik

En forsikring er på mange måder en tjeneste, som de fleste håber, de aldrig får brug for. Hvis du er uheldig, kan du falde og flække en tand eller du opdager, at din cykel er blevet stjålet. Desværre kan uheld som disse ske. Og hvis det sker for dig, så kan din forsikring sørge for, at du får en udbetalt en erstatning. På den måde undgår du, at du selv skal finde det fulde beløb til tandlægeregningen eller til en ny cykel, da du typisk kun skal betale en selvrisiko.

Hos IDA er selvrisikoen heldigvis lav, så du slipper med at betale et mindre beløb, hvis uheldet er ude. Så hjælper vi med resten, så du kan få erstattet dine ejendele. Vi ønsker nemlig at gøre tingene så optimale som muligt for vores studiemedlemmer.

 

Det siger andre studerende

Som aktuar ved jeg, at IDA har de billigste forsikringer.

- Asbjørn, forsikringsmatematik, KU

Jeg har lige købt bil. Da jeg skulle købe en bilforsikring, fandt jeg ud af, at mit antal af år som medlem af IDA, tæller som skadefri år. Det sparede jeg lige et par 1000 kroner på. Lækkert!

- Mads, elektroingeniør, DTU

Min telefon blev stjålet om natten, jeg meldte det til IDA Forsikring dagen efter, og fik pengene sat pengene ind samme dag. Nemt og hurtigt.

- Nichlas, produkt- og designpsykologi, AAU

Jeg har fundet ud af, at jeg kan beholde mine studieforsikringer, til jeg fylder 30 år, selvom jeg bliver færdiguddannet i mellemtiden. Det sparer jeg mange penge på.

- Emil, Fødevarestuderende, KU

Andre vigtige forsikringer til unge

Udover at have en Indbo- og Personforsikring, så er der også andre forsikringer, som kan være nødvendige for dig som studerende. Hvis du er ejer af en bil, så skal du nemlig have den lovpligtige ansvarsforsikring, som blandt andet dækker skader på andre personer og deres ejendele samt ved tyveri og brand. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe en kaskoforsikring. Du kan oprette en billig bilforsikring hos IDA.

Som studerende har du gode muligheder for at rejse, og nogle studier tilbyder endda praktik og studieophold i udlandet. Hvis du har planer om at tage på ferie eller bo i et andet land for en periode, så er det vigtigt, at du tegner en rejseforsikring. IDAs rejseforsikring dækker i hele verden, og du kan få hjælp til hjemtransport, afbestilling, bagageskade og meget mere.

Hundeejere skal tegne en lovpligtig hundeforsikring, så hvis du har en pelset roommate, så er denne forsikring en nødvendighed. Den dækker blandt andet, hvis din hund gør skade på andre mennesker eller deres ejendele.

 

IDA yder hjælp og vejledning til dig som studerende

Som studiemedlem hos IDA kan du få mange gode fordele, som kan være en stor hjælp som studerende. Udover billige forsikringer med god og sikker dækning, så kan du blandt andet gøre brug af forskellige rabataftaler samt få vejledning til dit CV og dine ansøgninger.

Du vil også blive inviteret med til både faglige og sociale arrangementer, hvor du har mulighed for at udvide dit netværk og sparre med andre studerende. Det kan både være til gavn for din nuværende situation på studiet, samt når du skal videre ud på arbejdsmarkedet. IDA kan altså både være med til at lindre økonomien, booste dit netværk og hjælpe dig godt i gang på arbejdsmarkedet.

Hos IDA er du altid i trygge og kompetente hænder, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål, uanset om det gælder forsikring eller jobsøgning. Så kontakt os i dag, og få god rådgivning under din studietid.