GRATIS INDBOFORSIKRING

Boost din studiestart og få en Indboforsikring til 0 kr. hele din studietid.


Vælg din forsikring

Boost dit studieliv

Læser du enten it, naturvidenskab eller ingeniørfag? Bliv studiemedlem af IDA og boost din studiestart med en GRATIS Indboforsikring så længe du studerer. I IDA vil vi gerne gøre vores til, at du får en så god og tryg studietid som muligt. Derfor giver vi alle studiemedlemmer af IDA et unikt tilbud – nemlig en Indboforsikring til 0 kr. i hele studietiden. Du sparer 877 kr. om året.
Studiemedlemskabet af IDA er gratis det første år og herefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Har du i forvejen en Indboforsikring hos IDA Forsikring, og vil du skifte til den gratis Indboforsikring? Bestil den via knapperne her på siden. Vi lukker din nuværende Indboforsikring, når du har accepteret tilbuddet. Eventuel overskydende præmie bliver automatisk tilbagebetalt til dig.

Spørgsmål til gratis Indboforsikring

Du kan få den gratis Indboforsikring, så længe du er studiemedlem af IDA. Det gælder både helt nye studiemedlemmer samt studerende som har været medlem af IDA i længere tid – både dem som allerede har en Indboforsikring i forvejen hos IDA Forsikring og dem som ikke har.
Det kræver dog, at du er studerende på en uddannelse, der er optagelsesberettiget i IDA.

Ja, du kan bestille den nye gratis Indboforsikring, så længe du er aktivt studerende. IDA Forsikring lukker automatisk din nuværende Indboforsikring, så der ikke er overlap, og du vil få overskydende præmie retur.

IDA Forsikrings gratis Indboforsikring er en helt almindelig indboforsikring – bare gratis. Dvs. at du fortsat får alle de kendte, gode dækninger, som vi også har på vores øvrige forsikringer. Som studiemedlem får du bare forsikringen gratis. Forsikringen indeholder blandt andet cykeldækning, ansvarsdækning, elektronik dækning og dækning for brand- og stormskader. Præcis som du kender det, fra vores øvrige forsikringer.

Når du ikke længere er studerende, vil din forsikring overgå til vores Studieindboforsikring. Den koster ca. 850 kr. pr. år, og den pris kan du beholde, frem til du er 30 år. Når du er fyldt 30 år, vil dine forsikringer overgå til vores forsikringer til kandidater.

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at opsige din eksisterende forsikring. Du skal derfor selv kontakte dit nuværende selskab og få forsikringen opsagt.

Du kan bestille forsikringen i app’en Hellow Fellow eller via knapperne her på siden.

På en skala fra 7-9-13, hvor meget skal du så forsikres?

Vidste du, at din cykel er dækket via Indboforsikringen? Så husk at få den og alt dit andet grej forsikret til 0 kr.

Det siger andre studerende

Som aktuar ved jeg, at IDA har de billigste forsikringer.

- Asbjørn, forsikringsmatematik, KU

Jeg har lige købt bil. Da jeg skulle købe en bilforsikring, fandt jeg ud af, at mit antal af år som medlem af IDA, tæller som skadefri år. Det sparede jeg lige et par 1000 kroner på. Lækkert!

- Mads, elektroingeniør, DTU

Min telefon blev stjålet om natten, jeg meldte det til IDA forsikring dagen efter, og fik pengene sat pengene ind samme dag. Nemt og hurtigt.

- Nichlas, produkt- og designpsykologi, AAU

Jeg har fundet ud af, at jeg kan beholde mine studieforsikringer, til jeg fylder 30 år, selvom jeg bliver færdiguddannet i mellemtiden. Det sparer jeg mange penge på.

- Emil, fødevarestuderende, KU

Klik og få svar på alle dine spørgsmål

En forsikring er en aftale, hvor IDA forpligter sig til at yde erstatning, hvis noget går galt, mod at du betaler en præmie hvert år. 

Forsikringen kan dække alle mulige ting. Vores indboforsikring dækker dine ting i hjemmet, hvis de går i stykker eller du bliver udsat for indbrud. Forsikringen dækker også, hvis du kommer til at gøre skade på andres ejendele, eller hvis dine ting går i stykker uden for hjemmet. 

En rejseforsikring dækker dine omkostninger, hvis du bliver syg, mens du er på ferie og skal transporteres hjem til Danmark eller er nødt til at blive indlagt på destinationen. Forsikringen dækker også, hvis din rejse bliver aflyst, og du kan selv vælge, om den også skal dække, hvis du selv er nødt til at aflyse din ferie. 

Ulykkesforsikring dækker, hvis du kommer til skade. Hvis du falder og slår tænderne, eller dit knæ kommer til skade ved motion. Du kan selv vælge, hvor stor din mulighed for erstatning skal være i tilfælde af en ulykke, og hvor “små” skader forsikringen skal dække ned til. 

Find alle forsikringerne her.

IDA Forsikring anbefaler, at du tegner disse tre studieforsikringer:

  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Rejseforsikring

Anbefalingen kommer dog an på din situation. Bor du hjemme er du fx dækket af dine forældres Indboforsikring. Men er du flyttet hjemmefra, er det vigtigt, at du tegner en Indboforsikring, så du er dækket, hvis din cykel eller mobil fx bliver stjålet eller hvis kommer til at gøre skade på andre eller andres ting.

Læs mere her om hvilke studieforsikringer vi anbefaler dig at tegne

Hvis du kommer til at tabe din kaffe ned i din kammerats computer, så dækker IDAs indboforsikring, som har indbygget ansvarsforsikring.  

Du kan læse mere om, hvornår ansvarsforsikringen dækker og ikke dækker i IDAs betingelser for familieforsikring, eller spørge vores rådgivere, hvis du er i tvivl om, hvornår ansvarsforsikringen dækker. 

Er du i tvivl om, om du allerede har en forsikring, kan du logge ind på Min Side og se, om du allerede har forsikring hos IDA. Du kan ikke se hos IDA, om du har forsikringer andre steder. 

Vi ved, at pengene er små, mens du studerer, og at der er mange andre ting at bruge penge på. Derfor tilbyder IDA landets billigste studieforsikringer til vores studiemedlemmer. 

Hvis din cykel bliver stjålet, er der flere ting, som spiller ind på, hvor meget du kan få udbetalt af forsikringen. 

Først og fremmest skal du selv betale, den selvrisiko, du har valgt. 

IDA Forsikring beregner værdien af din stjålne cykel ud fra hvad den kostede fra ny fratrukket en procentvis nedskrivning hvert år. 

Hvis du har købt en dyr racercykel eller mountainbike, skal du tegne en ekstra dækning, da der er et max for, hvor meget indboforsikringen kan dække en cykel med. 

Hvis du som IDA-medlem tegner indboforsikring, så dækker forsikringen både dig og din eventuelle partner.  

Men mange studerende finder også sammen i bofællesskab, og hvis du bor sammen med andre, så dækker indboforsikringen dig og op til to andre personer i husstanden.

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her