Besøg IDAs andre hjemmesider

Få personlig karriererådgivning

Spørg de rigtige!

Få hjælp til at afklare dine kompetencer, feedback på dit CV og din ansøgning eller få sparring på, hvordan du forbereder dig bedst muligt til jobsamtalen.


Få feedback på CV og ansøgning

Få personlig karriererådgivning

Spørg de rigtige!

Få hjælp til at afklare dine kompetencer, feedback på dit CV og din ansøgning eller få sparring på, hvordan du forbereder dig bedst muligt til jobsamtalen.


Få feedback på CV og ansøgning

Kompetencer
Kompetencerne er fundamentet i din jobsøgning. Giv os et ring, hvis du har brug for sparring for at afklare dine kompetencer. Du kan med fordel udfylde vores kompetenceprofil, inden du ringer til os.
Læs mere her
Research
Vi kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvorfor og hvordan du skal researche, inden du søger om et job. Du kan læse mere her eller give os et ring.
Læs mere
CV & ansøgning
CV’et er ikke til at komme uden om, når du søger job. Vi giver feedback på både CV og ansøgning, hvis du sender det ind til os. Du kan også læse mere om, hvordan et godt CV skal skrues sammen.
Læs mere her
Jobsamtale
Skal du til jobsamtale en af de kommende dage? Giv os et ring og lad os hjælpe dig med at blive helt skarp, så du øger dine chancer for, at det er dig, der får jobbet.
Læs mere her

Det kan du bruge os til

Er du i tvivl om, hvad du kan og vil? Synes du, at dit CV kunne trænge til en kærlig hånd? Er du lidt i tvivl om, om du nu fokuserer på det rigtige i din ansøgning? Vi kan sparre med dig om det meste, der handler om jobsøgning eller at være ny i job. Send dit CV eller din ansøgning ind til os eller giv os et ring på 33 18 48 48.

Du kan også bruge vores Fra Uni til Job platform til at lære de gode fifs til alle disse emner. Det er gode råd der fungerer både når du søger studiejobs såvel som fuldtidsjobs. Vælg en kategori herunder og gå på opdagelse.

Spørg de rigtige

Du får sikkert mange velmenende råd. Men hvad med at spørge de rigtige i stedet? Fang IDAs karriererådgivere på 33 18 48 48. De sidder klar til at hjælpe dig videre – uanset om det gælder studiejob, jobsøgning eller tvivl i første job.

Det siger andre studerende

I am very glad to tell you that I’ve got a job using the CV and cover letter that we fixed together. I am soon going to be a process automation engineer at NNE, which is my first full-time job in Denmark.

- Yuqi, civilingeniør, AAU

Jeg var utrolig glad for din hjælp, da vi talte i telefon sammen, og jeg kan varmt anbefale IDAs karriererådgivning til andre. Indtil videre går det forrygende med jobsøgningen. Jeg er blevet kaldt til jobsamtale!

- Julie, fødevarer og ernæring, KU

Det er takket været dig og kun dig, at denne stilling er i hus. Jeg takker mange gange for din hjælp med mit CV og ansøgning.

- Akbar, diplomingeniør, DTU Ballerup