Download IDA Studerende og få adgang til alle IDAs events

App Store Google Play

Events

Få adgang til mere end 3.000 sociale og faglige events om året. Deltag i alt fra paintball og klatring til inspirerende foredrag og virksomhedsbesøg. Læs mere og hent appen, IDA Studerende, hvor du får nem adgang til alle events.


Hent appen

Events

Få adgang til mere end 3.000 sociale og faglige events om året. Deltag i alt fra paintball og klatring til inspirerende foredrag og virksomhedsbesøg. Læs mere og hent appen, IDA Studerende, hvor du får nem adgang til alle events.


Hent appen

mosaik med forskellige livssituationer med fokus på studier og studiebøger

Events til dit studie og studieliv

Med over 35.000 medlemmer er vi Danmarks største faglige og sociale studiefællesskab. Sammen skaber vi et helt unikt sammenhold med masser af fordele, der gør studielivet lidt nemmere og sjovere.

Det gør vi blandt andet med vores 3.000 årlige sjove og fagligt interessante IDA events tæt på dig. Få styr på Excel op til eksamen, tag dine venner under armen til et socialt IDA-arrangement som keramikmaling eller biotur, eller få tips og tricks til at lande det fede studiejob.

 

IDA Comedy Night

Hvert år er der IDA Comedy Night, hvor du kan opleve nogle af landets dygtigste og sjoveste komikere.

IDA Comedy Night er fyldt med grin og god stemning, som giver dig det helt perfekte afbræk fra studiet.

Hent din billet i appen, IDA Studerende, og se flere relevante events.

Hvad er et IDA arrangement?

I IDA deler vi events op i 3 kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde et arrangement, der passer til dit behov og situation.

IDA Studerende – din genvej til IDA events

Hvis du gerne vil undgå at gå glip af et IDA event, så skal du downloade vores app IDA Studerende.

Her finder du alle vores fysiske arrangementer og online events. Når du som studiemedlem logger ind i app’en, vil den automatisk vise dig de IDA events, der er relevante for din uddannelsesretning og dit studiested.

Du kan også finde alle vores mange kurser, så du altid kan få opdateret dine kompetencer indenfor nogle af de mest brugte programmer på dit studie.

Og så er det i appen, at du hver måned kan finde de nye rabatter til bl.a. Boozt.com.

 

Hent appen i App Store

Hent appen i Google Play

Bliv klogere på dig selv og dine kompetencer 

Vi taler om dem hele tiden. Kompetencerne. Hvad kan du og hvad vil du?

Det kan du får styr på til IDAs kompetencegivende kurser og arrangementer, som er skræddersyet dine behov som studerende og snart nyuddannet. Du behøver ikke at vente indtil sidste semester med at få styr på ansøgningsprocessen eller hvordan du bruger dit netværk til at skabe muligheder for dig selv efter uddannelsens slut.

Fra uni til job workshops

Deltag i et Fra Uni til Job webinar for studerende og nyuddannede for at blive klogere på alt inden for jobsøgning eller det at være ny i job. Vi dækker mange områder med praktiske og konkrete øvelser, hvor du deltager aktivt, inden for bl.a. impostersyndrom, lønsnakken, tvivl om karrierevalg og meget mere.

I karriererådgivningen sidder vores topskarpe rådgivere klar til at hjælpe dig med alt inden for studiejobs og karriere, lave gennemlæsning af kontrakt og løntjek og meget mere. De kan sparre med dig om det meste, der handler om jobsøgning eller det, at være ny i job.

Du kan også få personlig vejledning i alt fra kompetenceafklaring til hvordan du lander godt i dit nye job. Få hjælp til at afklare dine kompetencer, feedback på dit CV og din ansøgning eller få sparring på, hvordan du forbereder dig bedst muligt til jobsamtalen.

Send dit CV eller ansøgning ind til os, eller giv os et ring på 33 18 48 48.