Download vores app og få adgang til alle IDAs events

App Store Google Play

FÅ GRATIS ADGANG TIL STUDYNOW

Bliv gratis studiemedlem
IDA EVENTS

2023

Events til dit studie og studieliv

Med over 37.000 medlemmer er vi Danmarks største faglige og sociale studiefællesskab. Sammen skaber vi et helt unikt sammenhold med masser af fordele, der gør studielivet lidt nemmere og sjovere.

Det gør vi blandt andet med vores 3.000 årlige sjove og fagligt interessante IDA events tæt på dig. Få styr på Excel op til eksamen, tag dine venner under armen til et socialt IDA-arrangement eller få tips og tricks til at lande det fede studiejob.

 

Som studiemedlem af IDA kan du blandt andet få inspiration til dit studieliv, når vi inviterer til kurser i hvordan man balancerer studielivet og/eller arbejdslivet med fritiden. Eller deltage i IDA arrangementer om lederskab, investering som studerende, konferencer om IT og teknologi, iværksætter workshops og meget mere. Du kan også tage til nogle af vores mange sociale IDA events, såsom sauna-gus og paintball, eller udfordre højdeskrækken med klatring.

 

IDA Comedy Night

Hvert år turnerer vi rundt til de fire største studiebyer med IDA Comedy Night. Her kan du opleve nogle af landets dygtigste og sjoveste komikere – både de helt garvede og de næste store talenter. IDA Comedy Night er fyldt med grin og god stemning, som giver dig det helt perfekte afbræk fra studiet. Så hvis du gerne vil opleve hvad vi mener med at IDA er Danmarks største sociale studiefællesskab – så tag med til IDA Comedy Night.

Hello Fellow – din genvej til IDA events

Hvis du gerne vil undgå at gå glip af et IDA event, så skal du downloade vores app Hello Fellow.

Her finder du alle vores fysiske arrangementer og online events. Når du som studiemedlem logger ind i app’en, vil den automatisk vise dig de IDA events, der er relevante for din uddannelsesretning og dit studiested.

Du kan også finde alle vores mange kurser, så du altid kan få opdateret dine kompetencer indenfor nogle af de mest brugte programmer på dit studie.

Og så er det i Hello Fellow, at du hver måned kan finde de nye rabatter til bl.a. Boozt.com og StudyNow.

 

Bliv klogere på dig selv og dine kompetencer 

Vi taler om dem hele tiden. Kompetencerne. Hvad kan du og hvad vil du?

Som IDA studiemedlem får du adgang til en masse kompetencegivende kurser og arrangementer. Du kan også få personlig vejledning i alt fra den indledende kompetenceafklaring til, hvordan du lander godt i dit nye job.

Vi kan sparre med dig om det meste, der handler om jobsøgning eller at være ny i job. Få hjælp til at afklare dine kompetencer, feedback på dit CV og din ansøgning eller få sparring på, hvordan du forbereder dig bedst muligt til jobsamtalen.

Send dit CV eller din ansøgning ind til os eller giv os et ring på 33 18 48 48.