Download vores app og få adgang til alle IDAs events

App Store Google Play

Events

App'en Hello Fellow hjælper dig som studiemedlem med at opdage relevante faglige og sociale events blandt IDAs mere end 3.000 årlige events.

Alle fysiske events er aflyst eller udskudt

Alle fysiske events frem til og med den 8. juni er aflyst som følge af corona-situationen. Hvor det er muligt, vil eventet blive afholdt som webinar. Hold øje i IDAs Hello Fellow app. Aflyses eventet og har du betalt deltagergebyr, vil du få refunderet prisen inden for 10 -14 dage.

Hvert semester afvikler IDAs studieambassadører en lang række events, som giver dig nye perspektiver på dit fag, eftertragtede kompetencer, et afbræk i en travlt hverdag og mulighed for at udvide dit netværk på tværs af studieretninger.

Vores events spænder fra kurser i forskellige programmer, du kan bruge gennem dit studie, til spændende virksomhedsbesøg og sociale events som wakeboarding, ølsmagning og store comedy shows.

IDAs Hello Fellow app er blevet til i samarbejde med IDAs studiemedlemmer og fungerer til iPhone og Android. Hent app’en og meld dig til et event allerede i dag.

Gå aldrig glip af et relevant event
  • Når du logger ind på app'en, får du hele tiden vist aktuelle events, der er mest relevante for dig med udgangspunkt i din uddannelsesretning, hvor du studerer m.m.
  • Inviter dine studiekammerater med til et event gennem Facebook
  • Få besked når dine studiekammerater tilmelder sig et relevant event
  • Tilføj favoritter ved at trykke på ❤ ikonet i appen ved billedet af et event, og så er det gemt