Stresstest

Stress er ikke den enkeltes ansvar

Det er et voksende samfundsudfordring, at så mange – også studerende – viser tegn på stress og mistrivsel.

IDA arbejder aktivt for vores medlemmers velbefindende – både imens du er i gang med studierne og på dit kommende arbejdsmarked. Derfor har IDA en række tjenester for dig, hvis du oplever manglende overblik eller tegn på stress. Du kan blandt andet kontakte vores juridiske afdeling for rådgivning. Og viser du tegn på stress i forbindelse med studielivet, så kan du blive visiteret til akut psykologhjælp.

Tag den nedenstående test for at teste dit stressniveau. Bemærk, at den kun er beregnet til at give dig en forståelse af din nuværende situation. Den kan ikke erstatte en faglig og personlig vurdering. Kontakt en læge, hvis du er i tvivl.

 

studieliv

Studieliv i balance

Mangler du tips til den rigtige studieteknik, overblik over studiestarten med en tjekliste eller råd til at finde studiebolig, så kig i vores studielivsarkiv.
studieliv

Online psykologhjælp

I samarbejde med We.Care tilbyder IDA studiemedlemmer gratis online psykologhjælp, hvis du rammes af stress eller mistrivsel i forbindelse med dine studier.
studieliv

IDA STEM Students

Din studenterpolitiske forening arbejder for diversitet, uddannelseskvalitet og trivsel på uddannelsesstederne. Vi er din stemme på campus, i medierne og hos beslutningstagerne.