Medlemsfordele

Som studiemedlem af IDA får du adgang til en lang række faglige og kontante fordele.

Kontante medlemsfordele

Mange IDA-studiemedlemmer oplever, at fordelene i IDA gør deres medlemskab til en god forretning. Et medlemskab giver dig nemlig adgang til mange fordele og rabataftaler. Du kan fx købe Danmarks billigste studieforsikring.

Du kan også tjene penge på at have penge stående i banken. Du får rabatkoder til Boozt, adgang til sociale og faglige events og mange andre ting, der betyder noget i dit studieliv og for dit SU-budget.

Udover de mange tilbud og rabatter kan du også benytte dig af vores mange faglige fordele. Både i form af hjælp til CV og ansøgning, inspiration til din jobsøgning, kompetenceafklaring og gennemgang af studiejob- og praktikkontrakt.

Faglige medlemsfordele

Vi er med dig hele vejen. I studietiden, når du vil søge praktikplads, en virksomhed at skrive projekt hos eller finde et studiejob. Og når du skal fra uni til job og leder efter den helt rigtige plads. Vi kender dine rettigheder, dit arbejdsmarked og repræsenterer dine interesser.

Lad os hjælpe dig med værktøjer og tips til at skrive ansøgninger og udforme et slagkraftigt CV. Vi har også fagtekniske netværk, hvor du allerede i studietiden kan starte iværksætterdrømmen og finde ligesindede. Eller deltage i sociale events og messer og finde ud af hvilke virksomheder er spændende og relevante inden for dit fag.

Når du skal fra uni til job har du personlig karriererådgivning lige ved fingerspidserne. Vi kan sparre med dig om det meste, og som IDA studiemedlem får du konkret rådgivning på alt fra kompetenceafklaring og cv til ansøgningen og jobsamtalen. Når jobbet er i hus hjælper vi dig også med at læse din kontrakt igennem og vejlede dig i forhold til løn.

FAQ

Hvis de ikke er listet i oversigten ovenfor, så finder du rabatkoderne i vores Hello Fellow app. Her får du også et overblik over studierelevante events og kan rette i dine medlemsoplysninger.
Hent appen i dag og få max værdi ud af dit medlemskab.

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice. Tilmeld dig nu og slip for besværet med girokort og glemte betalinger.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her

IDA er Danmarks største fællesskab for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfaget. Hvis du er i tvivl om din uddannelse er medlemsberettiget, så kan du se en liste af optagelsesberettigede uddannelser lige her.

Finder du ikke din uddannelse i listen, men er stadig i tvivl, så kan du ringe ind til os på 33 18 55 73

Når du afslutter dit studie, fortsætter dit medlemskab af IDA. Det er vigtigt, at du opdaterer din beskæftigelsesstatus, da der er rabat på kontingentet, hvis du er ledig, og du selv har oplyst det i din profil på Mit IDA.

Er du medlem af Akademikernes A-kasse, kan du give samtykke til at IDA modtager dine ledighedsoplysninger automatisk. Samtykket gives via www.aka.dk under Blanketter – Øvrige blanketter – ledighedsoplysninger til IDA.