Besøg IDAs andre hjemmesider

Medlemsfordele

Som studiemedlem af IDA får du adgang til en lang række faglige og kontante fordele. Få det fulde overblik på denne side og download appen, IDA Studerende, for at få rabatkoder til bl.a. Boozt.com og HelloFresh.


Hent appen

Medlemsfordele

Som studiemedlem af IDA får du adgang til en lang række faglige og kontante fordele. Få det fulde overblik på denne side og download appen, IDA Studerende, for at få rabatkoder til bl.a. Boozt.com og HelloFresh.


Hent appen

tre billetter - indboforsikring, events, rabatter - med tekst, der forklarer hvad tilbuddet går ud på

Om du leder efter rabatkoder, vil se hvilke events du kan gå til eller har brug for rådgivning om studiejobbet, så finder du det i dette overblik over dine mange medlemsfordele.
Få hurtig adgang til kategorierne på siden her:

 

IDA Rabatter – kontante fordele
IDA Studieliv – få et studieliv i balance
IDA Rådgivning – karriere og studiejob
IDA Forsikring – de mest essentielle studieforsikringer samlet på ét sted
IDA LYD – din studiepodcast

Kontante rabatter

Studieliv

Rådgivning

IDA Forsikring

IDA Lyd – din studiepodcast

FAQ

Hvis de ikke er listet i oversigten ovenfor, så finder du rabatkoderne i vores app, IDA Studerende. Her får du også et overblik over studierelevante events og kan rette i dine medlemsoplysninger.
Hent appen i dag og få max værdi ud af dit medlemskab.

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice. Tilmeld dig nu og slip for besværet med girokort og glemte betalinger.

Tilmeld Betalingsservice til automatisk betaling af studiekontingent.

IDA er Danmarks største fællesskab for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfaget. Hvis du er i tvivl om din uddannelse er medlemsberettiget, så kan du se en liste af optagelsesberettigede uddannelser lige her.

Finder du ikke din uddannelse i listen, men er stadig i tvivl, så kan du ringe ind til os på 33 18 55 73

Når du afslutter dit studie, fortsætter dit medlemskab af IDA. Det er vigtigt, at du opdaterer din beskæftigelsesstatus, da der er rabat på kontingentet, hvis du er ledig, og du selv har oplyst det i din profil på Mit IDA.

Er du medlem af Akademikernes A-kasse, skal du huske at oplyse dem om din status også. Vi deler ikke oplysninger mellem os, og din status kan have betydning for dine udbetalinger eller betalinger til a-kassen.