Bliv studiemedlem

Bliv en del af Danmarks største og klogeste fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Du får adgang til over 3.000 faglige og sociale events om året, foruden kontante fordele, gratis karriererådgivning og meget mere. Studiemedlemskabet er gratis og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kroner om måneden.

Du kan nemt melde dig ind via vores app, som samtidig giver dig adgang til alle IDAs events.

App Store Google Play

Nej, jeg tak. Jeg foretrækker indmeldelse via websitet

Hvem er IDA?

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Det er din genvej til en lang række kontante fordele, sociale og faglige events og hjælp til studiejob og lønforhandling.

Det første år er gratis og uden binding (også selvom du allerede er medlem af en anden fagforening). Herefter koster studiemedlemskabet kun 20 kr. om måneden. Læs mere om studiemedlemskabet her.

Hvem kan blive medlem?

Alle der studerer IT, naturvidenskab og ingeniørfag på universitet kan blive studiemedlem i IDA.

Se listen over medlemsberettigede uddannelser

IDA samarbejder med Plastic Change

Naturen og verdenshavene drukner bogstaveligt talt i plastik. Det har alvorlige konsekvenser for dyrelivet og økosystemet i det hele taget. Men Plastic Change har taget kampen mod plastikforurening op, fx har de været med til at fjerne engangskruset fra fire af de største danske festivaler.

For hvert nye studiemedlem, der melder sig ind i perioden 1. august 2019 til 31. december 2019, donerer IDA 5 kr. til miljøorganisationen Plastic Change, der arbejder med at bekæmpe Plastic forurening. Du kan læse mere om samarbejdet her.

I IDA arbejder vi målrettet med FNs 17 verdensmål, som også danner baggrund for foreningens strategi og vision. Derfor giver det rigtig god mening for os at støtte et konkret tiltag som Plastic Change.