Bliv gratis studiemedlem

Klik på knappen og bliv studiemedlem af IDA og få 300 kr. i rabat til Academic Books eller Stakbogladen


Bliv gratis studiemedlem

Få fede fordele som IDA studiemedlem

IDA er det største faglige og sociale fællesskab for studerende inden for it, naturvidenskab og ingeniørfag. Vi har samlet alt det, du har brug for til at komme godt igennem studietiden.

Prisen for studiemedlemskabet er 0 kr. og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kr.om måneden.

Noget af det, som er helt særligt for dig som studiemedlem hos IDA, er de mange tilbud og rabatter, du får adgang til. De kan både gøre dit studieliv bedre og billigere.

Rabat på 300 kr. til studiebøger

Når du bliver studiemedlem af IDA kan du lige nu få 300 kr. til Academic Books eller Stakbogladen. Rabatkoden finder du i vores Hello Fellow app under Fordele. Læs mere om tilbuddet her.

Som IDA-studiemedlem får du også en række fede måder at være sammen med dine venner og studiekammerater på. Så ved du, at det hele ikke kun går op i Boozt rabatkoder (som blot er én af de ting, du får som IDA studiemedlem).

Gratis indboforsikring: Den ultimative fordel til IDA studiemedlemmer

Vi har valgt at gøre vores indboforsikring helt GRATIS, til IDA studiemedlemmer. Og nej, der er ikke noget med småt.
Du får den gratis indboforsikring oveni i dit studiemedlemskab af IDA.
Som IDA studiemedlem kan du beholde den gratis indboforsikring sammen med vores studierabatter på vores øvrige forsikringer, helt indtil du er 30 år. Også selvom du er færdig med dit studie. Læs mere om den gratis indboforsikring og vores andre studieforsikringer her.

Tag gratis studiekurser

Alle IDA studiemedlemmer får gratis adgang til StudyNow – hvor du kan få en opgradering i de programmer, som bliver brugt på lige dit studie. Her kan du som studiemedlem af IDA tage online kurser, når du vil, og hvor du vil. Hvad enten det er to måneder før eksamen eller dagen før.
Her finder du blandt andet kurser i Python, MATLAB, R og LaTex for både begyndere og øvede. Du finder både on-demand kurser og live-webinarer, hvor du kan stille spørgsmål direkte til underviser, om netop dét du går og er i tvivl om.

Se vores mange online studiekurser her

Få SU’en til at række lidt længere 

Tilbage til de der Boozt-rabatkoder. Hver måned får alle IDA studiemedlemmer en ny rabatkode, som du finder inde i vores app, Hello Fellow. Få et overblik over alle dine fordele.

32.198
Studiemedlemmer
15
Studiesteder
3.000
Årlige events
47
Faglige netværk

Over 3.000 årlige events i Danmarks største studiefællesskab

IDA studiemedlemmer kan tage til vores årlige IDA Comedy Tour (bare rolig, det er ikke os der optræder) med nogle af Danmarks bedste komikere, tage til keramik-maling, windsurfing eller udfordre højdeskrækken med klatring.
Hvad skal det koste? For et IDA studiemedlem er vores events enten gratis eller til en ekstraordinær billig pris. Så rækker SU’en til lidt mere.

Gå på opdagelse i alle vores events

Få personlig karriererådgivning

Du får sikkert mange velmenende råd fra dem omkring dig (men din mor er altså ikke din karriererådgiver). Hvad med at spørge de rigtige i stedet? Som studiemedlem af IDA kan du få hjælp af vores karriererådgivere – uanset om det gælder studiejob, jobsøgning eller tvivl i første job.

Er du i tvivl om, hvad du kan og vil? Synes du, at dit CV kunne trænge til en kærlig hånd? Er du lidt i tvivl om, om du nu fokuserer på det rigtige i din ansøgning? Vi kan sparre med dig om det meste, og som IDA studiemedlem får du konkret rådgivning på alt fra kompetenceafklaring og cv til ansøgningen og jobsamtalen. Når jobbet er i hus hjælper vi dig også med at læse din kontrakt igennem og vejlede dig i forhold til løn. Læs mere om, hvordan du kan bruge vores karriererådgivere.

Tillykke med studiepladsen!

Hør bl.a. Michael fra AAU og Mads fra ITU fortælle om, hvordan de reagerede, da de fandt ud at, at de var kommet ind på deres drømmestudie

FAQ

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her