Bliv gratis studiemedlem

Bliv studiemedlem af IDA og få adgang til en masse fede events, rabatter, viden og en fagforening, der har din ryg gennem hele studietiden og karriere.


Bliv gratis studiemedlem

Få fede fordele som IDA studiemedlem

IDA er det største faglige og sociale fællesskab for studerende inden for it, naturvidenskab og ingeniørfag. Vi har samlet alt det, du har brug for til at komme godt igennem studietiden.

Prisen for studiemedlemskabet er 0 kr. og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kr.om måneden.

Noget af det, som er helt særligt for dig som studiemedlem hos IDA, er de mange tilbud og rabatter, du får adgang til. De kan både gøre dit studieliv bedre og billigere.

Som IDA-studiemedlem får du adgang til en række fede tilbud og rabatter, som du kan bruge på dig selv, dine studiekammerater og venner. Så ved du, at det hele ikke kun går op i Boozt rabatkoder (som blot er én af de ting, du får som IDA studiemedlem).

Gratis indboforsikring: Den ultimative fordel til IDA studiemedlemmer

Vi har valgt at gøre vores indboforsikring helt GRATIS, til IDA studiemedlemmer. Og nej, der er ikke noget med småt.
Du får den gratis indboforsikring oveni studierabatter på vores øvrige forsikringer i dit studiemedlemskab af IDA.
Læs mere om den gratis indboforsikring og vores andre studieforsikringer her.

Tag gratis studiekurser

Alle IDA studiemedlemmer får gratis adgang til IDA StudyNow – hvor du kan få en opgradering i de programmer, som bliver brugt på lige dit studie. Som studiemedlem af IDA kan du tage online kurser, når du vil, og hvor du vil. Hvad enten det er to måneder før eksamen eller dagen før.
Her finder du blandt andet kurser i Python, MATLAB, R og LaTex for både begyndere og øvede. Du finder både on-demand kurser og live-webinarer, hvor du kan stille spørgsmål direkte til underviser, om netop dét du går og er i tvivl om.

Se vores mange online studiekurser her

Få SU’en til at række lidt længere 

Hver måned får alle IDA studiemedlemmer en ny rabatkode til bl.a. Boozt, som du finder inde i vores app, Hello Fellow. Der er også rabatter til mobilabonnement, måltidskasser, gaver og bøger. Få et overblik over alle dine fordele.

35.000
Studiemedlemmer
15
Studiesteder
3000
Årlige events
47
Faglige netværk

Over 3.000 årlige events i Danmarks største studiefællesskab

IDA studiemedlemmer kan tage til vores årlige IDA Comedy Tour (bare rolig, det er ikke os der optræder) med nogle af Danmarks bedste komikere, tage til keramik-maling, windsurfing eller udfordre højdeskrækken med klatring.
Hvad skal det koste? For et IDA studiemedlem er vores events enten gratis eller til en ekstraordinær billig pris. Så rækker SU’en til lidt mere.

Gå på opdagelse i alle vores events

Få personlig karriererådgivning

Du får sikkert mange velmenende råd fra dem omkring dig (men din mor er altså ikke din karriererådgiver). Hvad med at spørge de rigtige i stedet? Som studiemedlem af IDA kan du få hjælp af vores karriererådgivere – uanset om det gælder studiejob, jobsøgning eller tvivl i første job.

Er du i tvivl om, hvad du kan og vil? Synes du, at dit CV kunne trænge til en kærlig hånd? Er du lidt i tvivl om, om du nu fokuserer på det rigtige i din ansøgning? Vi kan sparre med dig om det meste, og som IDA studiemedlem får du konkret rådgivning på alt fra kompetenceafklaring og cv til ansøgningen og jobsamtalen. Når jobbet er i hus hjælper vi dig også med at læse din kontrakt igennem og vejlede dig i forhold til løn. Læs mere om, hvordan du kan komme godt ud i arbejdslivet og bruge vores karriererådgivere.

Hvad ville du gerne have vidst inden eksamen?

Er du en flittig bi? Er eksamen ikke dit jam? Uanset hvad, så kan du få tips fra nogle af din medstuderende op til eksamenstid.

FAQ

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her