Bliv studiemedlem og få 12 måneder gratis

Giv dig selv tryghed i usikre tider. Bliv en del af Danmarks største og klogeste fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Du får adgang til over 3.000 faglige og sociale events om året, foruden kontante fordele, gratis karriererådgivning og meget mere. Studiemedlemskabet er gratis og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kroner om måneden.

Du kan nemt melde dig ind via vores app, som samtidig giver dig adgang til alle IDAs events.

App Store Google Play

Nej, jeg tak. Jeg foretrækker indmeldelse via websitet

Hvem er IDA?

IDA er Danmarks største interesseorganisation og fagforening for studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Det er din genvej til en lang række kontante fordele, sociale og faglige events og hjælp til studiejob og lønforhandling.

Det første år er gratis og uden binding (også selvom du allerede er medlem af en anden fagforening). Herefter koster studiemedlemskabet kun 20 kr. om måneden. Læs mere om studiemedlemskabet her.

Hvem kan blive medlem?

Alle der studerer IT, naturvidenskab og ingeniørfag på universitet kan blive studiemedlem i IDA.

Se listen over medlemsberettigede uddannelser

Husk a-kassen

IDA samarbejder med Akademikernes A-kasse, som er Danmarks største og billigste a-kasse for akademikere. Det er gratis at være medlem, hvis du er studerende og under 30 år. Som studiemedlem af Akademikernes A-kasse optjener du retten til 13.644 kr./md. i dagpenge fra din første dag som nyuddannet, hvis du står uden job. Det eneste det kræver er, at du husker at melde dig ind senest et år før du afslutter din uddannelse. Derfor anbefaler vi, at du gør det så hurtigt som muligt, så du ikke risikerer at glemme det. Du kan nemt tilmelde dig a-kassen ved at takke ja til Akademikernes A-kasse, når du melder dig ind i IDA.