Gratis adgang til online studiekurser

Som medlem af IDA får du gratis adgang til Studynow, hvor du kan tage online kurser for begyndere og for øvede – lige når du vil, og hvor du vil.


Vil du også have et forspring på studiet?

Kunne du også godt bruge en opgradering i de programmer, som bliver brugt på dit studie?

Som medlem af IDA får du gratis adgang til Studynow, hvor du kan tage online kurser for begyndere og for øvede – lige når du vil, og hvor du vil (normalpris 2.499 kr). Opgradér fx dine kompetencer i Excel, Python, MATLAB eller R og bliv godt klædt på til undervisningen. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil tage kurserne – de ligger bare og venter på, at du trykker play.

Du kan også starte med at tage vores tre mest populære videokurser (Excel, Python og LaTex), som er åbne for studerende, der ikke er medlem af IDA. Prøv dem her.

Så nemt får du adgang til IDA Studynow

Step 1.

Meld dig ind i IDA enten via vores app Hello Fellow eller ved at klikke på knappen ”Bliv gratis studiemedlem” her på siden

Step 2.

Hent IDAs Hello Fellow app og find din rabatkode under “Fordele”

Step 3.

Opret dig som bruger på IDA Studynow og brug rabatkoden til at få 100% rabat

Tre åbne kurser

Vi har åbnet op for tre af vores mest populære online kurser (Excel, Python og LaTex), som du kan tage helt uden at være medlem af IDA. Så kan du prøve platformen af og se om der er andre kurser, der er noget for dig før du tilmelder dig IDA.

Eksempler på online studiekurser

Boost din studiestart!

IDA er et fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Vi har samlet alt det, du har brug for til studiestart. Boost dit studieliv med IDAs studiestartspakke, som ses længere nede på siden. Studiemedlemskabet er gratis og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kroner om måneden.

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her