Gratis adgang til studiekurser

Som medlem af IDA får du gratis adgang til Studynow, hvor du kan tage online kurser for begyndere og for øvede – lige når du vil, og hvor du vil.


Boost din studiestart!

IDA er et fællesskab af studerende inden for IT, naturvidenskab og ingeniørfag. Vi har samlet alt det, du har brug for til studiestart. Boost dit studieliv med IDAs studiestartspakke, som ses længere nede på siden. Studiemedlemskabet er gratis og uden binding det første år, og derefter koster det kun 20 kroner om måneden.

Så nemt får du adgang til IDA Studynow

Step 1.

Meld dig ind i IDA enten via vores app Hello Fellow eller ved at klikke på knappen ”Bliv gratis studiemedlem” her på siden

Step 2.

Hent IDAs Hello Fellow app og find din rabatkode under “Fordele”

Step 3.

Opret dig som bruger på IDA Studynow og brug rabatkoden til at få 100% rabat

Få fri adgang til relevante videokurser

Meld dig ind i IDA og få gratis adgang til Studynow. Normalpris 2.499 kr. Upgrade dine skills nu!

Eksempler på studiekurser

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her