Gratis online studiekurser

IDA Campus er til dig, der vil styrke din faglighed i eget tempo. Modtag online undervisning af håndplukkede undervisere med solid erfaring inden for alt fra Python til ChatGPT.


Log på IDA Campus

Gratis online studiekurser

IDA Campus er til dig, der vil styrke din faglighed i eget tempo. Modtag online undervisning af håndplukkede undervisere med solid erfaring inden for alt fra Python til ChatGPT.


Log på IDA Campus

Eksempler på studiekurser

Excel for øvede

Få de nødvendige værktøjer til at navigere i databehandling og analyse i Excel. Kurset fokuserer på avancerede funktioner i Excel, herunder dybdegående brug af pivottabeller og dataanalyse.

Introduktion til ChatGPT

Kurset er ideelt for for studerende, der ønsker at få et indgående kendskab til ChatGPT fra grundlæggende chatbot-interaktioner til avancerede funktioner.

headshot of a person to the right with the text introduction to R to the left

Introduction to R

Dive into the essential skills of R programming with this in-depth course, perfect for those eager to master data analysis.

hvid og magenta tekst med blå baggrundt. teksten læser: "sådan fungerer det: 1. tag kurser med faglige eksperter. 2. få et ida certifikat. 3. styrk din faglighed og din karriere.

  Udfyld formularen
  for at få adgang til IDA Campus

  Forvent ca. 3 hverdage inden oprettelsen er gået igennem.
   

  Har du haft en bruger på IDA Studynow, er du allerede oprettet på IDA Campus.
  Har du ikke modtaget dine loginoplysninger til IDA Campus på mail d. 2. januar 2024, kontakt da venligst Medlemsservice på 33 18 48 48.


  Vælg om du er studerende eller nyuddannet

  Personlig information

  Bland-selv studiekurser:
  Fra MATLAB til Excel

  Vi har samlet de mest brugte og relevante studiekurser til dig, der læser indenfor ingeniørfagene, naturvidenskab og IT. Vi har bl.a. studiekurser i Python, MATLAB, R og LaTex. Og ja, endda også studiekurser i Excel, hvis det er relevant for dit studie. Ved hvert gennemførte studiekursus får du et certifikat, som du kan bruge til CVet, udover at de booster dit studieliv.

  Kun én ud af mange fordele

  Vores studiekurser er faktisk noget af det, vi lægger på toppen, når vi siger, at vi har 3.000 årlige events til studerende.

  For udover gratis studiekurser på IDA Campus, har vi et stort eventkatalog. Her får du både sociale og faglige udfordringer. Tag IDAs kompetencegivende kurser som workshops og webinar online eller fysiske oplæg på dit campus. Her kan du blandt andet lære at skrive et målrettet CV og ansøgning, øve teknikker til at skabe pauser i studierne, få succes med første lønforhandling og meget mere.

  Find alle relevante kurser i vores app, IDA Studerende. Er du snart nyuddannet, kan du også læse mere om relevante kurser for nyuddannede og finde gode råd og inspiration til overgangen på vores Fra Uni til Job platform.

   

  Relaterede tilbud

  FAQ

  Find svar på dine spørgsmål her

  For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

  Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

  Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her