Gratis opgradering af dine kompetencer med studiekurser

Alle studiemedlemmer af IDA får gratis adgang til StudyNow, så du har mulighed for at blive klar til eksamen med gratis studiekurser.
Med StudyNow har vi samlet nogle af de mest essentielle studiekurser, til dig der læser ingeniør, naturvidenskab og it. Det betyder kort sagt, at du med kurserner kan få dig et fagligt forspring på dit studie.

 


Begynder eller øvet – alle studerende kan være med

Uagtet om du er begynder eller øvet, kan du finde et studiekursus, der passer til dig.

Du får både on-demand studiekurser og live-webinarer med StudyNow. Det betyder, at du altid kan gå ind og finde et studiekursus i lige det, du mangler – hvad enten det er to måneder før eksamen eller dagen før. Så det passer ind i dit studieliv.

Du kan også deltage i de studiekurser, der foregår som live-webinarer. Det kan være, at du sidder med et aktuelt problem i MATLAB – så hopper du bare ind i et live-studiekursus og får mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren.

På denne måde er du sikret, at du altid kan tage et studiekursus der passer til din aktuelle situation og til dit faglige niveau.

Udforsk vores online studiekurser

Bland-selv af studiekurser: Fra MATLAB til Excel

Vi har samlet de mest brugte og relevante studiekurser til dig, der læser indenfor ingeniørfagene, naturvidenskab og it. Vi har bl.a. studiekurser i Python, MATLAB, R og LaTex. Og ja, endda også studiekurser i Excel, hvis det er relevant for dit studie. Og så får du faktisk også et kursusbevis, for hvert gennemførte studiekursus du tager. Det betyder, at kurserne også kan bruges som erfaring på f.eks. et CV, udover at de booster dit studieliv.

 

Eksempler på studiekurser

Python

Måske har du brug for at blive klogere på, hvordan du håndterer data i Python på dit studie. Så kan du tage vores studiekursus, hvor du lærer at filtrere data, lave grafer, afprøve modeller og meget mere.

R for begyndere

Er lineær regression, stokastiske variable og hypotesetests lidt ligesom et fremmedsprog? Så er vores studiekursus, R – for begyndere, noget for dig. På studiekurset får du gennemgået de grundlæggende begreber og lærer bl.a., hvordan man definerer funktioner i R.

LaTex

Vi har også et studiekursus til dig, der skal i gang med at lære, hvordan du skriver og opsætter studieopgaver og rapporter i LaTex. Det er et studiekursus, der især er relevant for dig som studerende, der skal arbejde med naturvidenskabelig kommunikation i akademiske studieopgaver.

Tre åbne kurser

Vi har åbnet op for tre af vores mest populære online kurser (Excel, Python og LaTex), som du kan tage helt uden at være medlem af IDA. Så kan du prøve platformen af og se om der er andre kurser, der er noget for dig før du tilmelder dig IDA.

Eksempler på online studiekurser

Studynow kurset Python for begyndere
Studynow kurset Excel for begyndere
Studynow kurset R for begyndere
Studynow kurset Latex for begyndere
Studynow kurset Matlab for begyndere
Studynow kurset Maple for begyndere

Kun én ud af mange fordele

Vores studiekurser er faktisk noget af det, vi lægger på toppen, når vi siger, at vi har 3.000 årlige events til studerende.

For udover gratis studiekurser hos StudyNow, er der det alsidige eventkatalog, der også rummer kompetencegivende kurser. Det er bl.a. kurser i CV og ansøgning, hvordan du skaber en pause fra studierelaterede grublerier, succes med første lønforhandling og meget mere. Du kan læse om vores forskellige kurser, der er relevante for dig, som går fra uni til job.

 

IDA er kåret til Danmarks bedste fagforening i 2021 af Loyalty Groups Brancheindex

For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse. Det første år er studiemedlemskabet gratis og derefter koster det kun 20 kr. om måneden.

Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april. For at gøre betalingen af dit kontingent nemmere, kan du tilmelde dig Betalingsservice.

Tilmeld studiekontingent Betalingsservice her