Gratis indboforsikring

Som studiemedlem hos IDA kan du få en indboforsikring til 0 kr. hele din studietid

 


Bestil din gratis indboforsikring

Få en gratis indboforsikring til studerende hos IDA Forsikring

Som studiemedlem hos IDA kan du bestille billige forsikringer, som sørger for, at du er godt dækket mod uheld og skader under hele din studietid. For mange studerende kan det være en udfordring at få økonomien til at løbe rundt, og derfor vælger nogle måske helt at droppe forsikringen. Dette er dog meget risikofyldt, da uheld kan ramme alle. Og hvis du får stjålet din cykel eller kommer til at spilde kaffe i en helt ny computer, så kan det være en dyr affære, hvis du selv skal erstatte genstanden til det fulde beløb. Hvis du i stedet tegner en indboforsikring hos IDA til 0 kr., så kan du være sikker på at få hjælp til denne slags uventede udgifter.

Dét dækker din indboforsikring

IDAs indboforsikring for studerende giver både dig og dine bofæller en større sikkerhed i hverdagen. Forsikringen dækker nemlig hele husstanden, så hvis I bor flere sammen, så har I ikke brug for at tegne flere forsikringer.

Med vores forsikring kan du sikre dig selv og dit indbo, da du får hjælp i tilfælde af:

  • Brand, lyn eller eksplosion
  • Tyveri og hærværk
  • Tricktyveri, røveri og overfald

Derudover er indboforsikringen inklusiv en ansvarsforsikring, som er behjælpelig, hvis du eller en fra din husstand kommer til at gøre skade på et andet menneske eller personens ejendele. Vi kan altså blandt andet hjælpe dig, hvis du kommer til at forvolde skade på en anden persons ting og derved kan blive erstatningsansvarlig.

Forsikringen hjælper dig også med retshjælp og psykologisk krisehjælp. På den måde er du sikret økonomisk, når det omhandler udvalgte konflikter, der skal i retten, samt hvis du har overværet en voldsom hændelse og har brug for hjælp til at bearbejde denne.

Vores indboforsikring dækker altså både forskellige uheld i og uden for hjemmet, så du kan få hjælp til diverse erstatningssager, som vedrører dine personlige ejendele samt skade på andre mennesker og deres ejendele.

Relevante tilvalg til din indboforsikring hos IDA

Hos IDA har vi samlet de emner, som giver mening for de fleste studerende, i vores indboforsikring. Så er du i første omgang forsikret mod de mest oplagte uheld. Vi har dog også forskellige tilvalg, som du kan tilføje til din forsikring, hvis du mener, at de er relevante for dig. Det gælder eksempelvis:

  • Vejrskade
  • Skade på bagage i udlandet
  • Uheld, inkl. færdselsskader, pludselig skade og brilleskade
  • Særlig dækning (fx smykker og dyre ure)

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i dine forsikringer samt grundigt overvejer dine individuelle behov, så forsikringen kan matche din hverdag med arbejde, dine hobbyer, din transportvaner, boligtype og så videre. For de fleste er den primære indboforsikring nok, men for nogle er der behov for diverse tilvalg.

36.987
Studiemedlemmer
20.000
Studiemedlemmer har tegnet studieforsikringer

Kombinér din indboforsikring med en rejse- og ulykkesforsikring

Hvis du er studiemedlem hos IDA, så kan du samle dine forsikringer ét sted, for vi tilbyder nemlig også rejse- og ulykkesforsikring gennem IDA Forsikring til en lav pris hver måned. En ulykkesforsikring er lige så vigtig som en indboforsikring, da den eksempelvis sikrer dig mod tandskader samt psykiske og fysiske varige mén.

Som ung studerende tænker du måske, at hvis du bare er forsigtig, så kan du godt undvære ulykkesforsikringen. Men hvis du uheldigvis oplever uventede og pludselige skader, så kan du slippe for en del besvær samt dyre regninger, hvis du har tegnet en ulykkesforsikring. Derudover dækker vores ulykkesforsikring også i laboratoriet på dit studie.

En rejseforsikring er en god ide for dig, der skal ud at rejse eller på et længerevarende udlandsophold i forbindelse med studiet eksempelvis. Du er dækket i hele verden, og så er en potentiel roommate faktisk også inkluderet i aftalen. Forsikringen kan hjælpe dig med flykompensation, afbestilling af rejser samt ved sygdom, tilskadekomst eller hjemkaldelse.

Ulykkes- og rejseforsikringen kan du tegne hos IDA for et mindre beløb hver måned. På den måde kan du sikre dig selv, uden at du skal bruge en formue på forsikringer. Faktisk vil du næsten ikke kunne mærke den ekstra udgift på dit budget, selvom du muligvis kun har din SU som indtjening. Så billige er dine forsikringer nemlig, når du er medlem hos IDA.

 

Det siger andre studerende

Som aktuar ved jeg, at IDA har de billigste forsikringer.

- Asbjørn, forsikringsmatematik, KU

Jeg har lige købt bil. Da jeg skulle købe en bilforsikring, fandt jeg ud af, at mit antal af år som medlem af IDA, tæller som skadefri år. Det sparede jeg lige et par 1000 kroner på. Lækkert!

- Mads, elektroingeniør, DTU

Min telefon blev stjålet om natten, jeg meldte det til IDA forsikring dagen efter, og fik pengene sat pengene ind samme dag. Nemt og hurtigt.

- Nichlas, produkt- og designpsykologi, AAU

Jeg har fundet ud af, at jeg kan beholde mine studieforsikringer, til jeg fylder 30 år, selvom jeg bliver færdiguddannet i mellemtiden. Det sparer jeg mange penge på.

- Emil, fødevarestuderende, KU

Hvilke andre forsikringer bør du have som studerende?

Udover ulykkes-, rejse- og indboforsikring, så findes der også andre forsikringer, som måske giver mening for dig. Hvis du er hundeejer, så skal du eksempelvis tegne en lovpligtig hundeforsikring. Den hjælper dig nemlig, hvis din hund gør skade på andre mennesker eller deres ejendele.

Har du en bil, så skal du også have en bilforsikring, som inkluderer en ansvarsforsikring samt en kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen er også lovpligtig, og dækker hvis du forårsager skader på en person eller personens ejendele. Derudover kan du tilkøbe Tryg Vejhjælp hos IDA, så du blandt andet kan få starthjælp eller bugsering. Det kan være en fordel, hvis du bruger mange timer på landevejen. Kaskoforsikringen dækker blandt andet i tilfælde af brand, tyveri eller hvis du får en bule i bilen.

Få billige forsikringer uden at gå på kompromis med dækningen

Selvom vores forskellige forsikringer ligger i et billigt og passende prisleje for en studerende, så skal du altså ikke være bekymret for, om du er dårligere stillet. Du er nemlig dækket lige så godt hos os, som hvis du var kunde ved et hvilket som helst andet forsikringsselskab.

Hos IDA Forsikring sikrer vi os altid, at du har den rigtige forsikring, som passer til dine behov og hjælper dig i diverse uheldige tilfælde. Vi gør det bare til en billigere pris, hvor alle studerende kan være med.

Selvom vi tilbyder billige forsikringer til vores medlemmer, så kan vi også garantere en lav selvrisiko, så du blot skal betale et mindre beløb, hvis uheldet er ude. Vi har altså tænkt på de studerende og den begrænsede økonomi, der ofte følger med, i alle aspekter af vores forsikringer.

 

Spørgsmål til gratis Indboforsikring

Du kan få den gratis Indboforsikring, så længe du er studiemedlem af IDA. Det gælder både helt nye studiemedlemmer samt studerende som har været medlem af IDA i længere tid – både dem som allerede har en Indboforsikring i forvejen hos IDA Forsikring og dem som ikke har.
Det kræver dog, at du er studerende på en uddannelse, der er optagelsesberettiget i IDA.

Ja, du kan bestille den nye gratis Indboforsikring, så længe du er aktivt studerende. IDA Forsikring lukker automatisk din nuværende Indboforsikring, så der ikke er overlap, og du vil få overskydende præmie retur.

IDA Forsikrings gratis Indboforsikring er en helt almindelig indboforsikring – bare gratis. Dvs. at du fortsat får alle de kendte, gode dækninger, som vi også har på vores øvrige forsikringer. Som studiemedlem får du bare forsikringen gratis. Forsikringen indeholder blandt andet cykeldækning, ansvarsdækning, elektronik dækning og dækning for brand- og stormskader. Præcis som du kender det, fra vores øvrige forsikringer.

Når du ikke længere er studerende, vil din forsikring overgå til vores Studieindboforsikring. Den koster ca. 850 kr. pr. år, og den pris kan du beholde, frem til du er 30 år. Når du er fyldt 30 år, vil dine forsikringer overgå til vores forsikringer til kandidater.

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at opsige din eksisterende forsikring. Du skal derfor selv kontakte dit nuværende selskab og få forsikringen opsagt.

Du kan bestille forsikringen i app’en Hellow Fellow eller via knapperne her på siden.

Hos IDA er der mange fordele for dig som ungt medlem

Udover at få billige forsikringer med en god og sikker dækning hos IDA, så tilbyder vi dig også mange andre gode fordele, imens du er studerende. Når du er studiemedlem hos os, så kan du nemlig nyde godt af diverse rabataftaler, så du kan få pengene til at række lidt længere.

Du bliver også inviteret til både faglige og sociale arrangementer, hvor du har gode muligheder for at udvide dit netværk og sparre med andre unge mennesker, som står i samme situation som dig. Det kan både gavne under din studietid, samt når du skal videre ud på arbejdsmarkedet senere hen.

IDA giver hjælp og vejledning

Derudover kan du få kompetent rådgivning angående CV, gode jobansøgninger, jobsamtaler, kontrakter og meget mere. På den måde hjælper vi dig med at blive bedst muligt klædt på til tiden efter studiet, så du kan få en god start på arbejdsmarkedet. Det kan være en overvældende tid, når du stopper med at være studerende, og derfor ønsker vi at gøre overgangen mere overskuelig for vores medlemmer.

Vi besvarer derfor gerne dine spørgsmål, hvad end du ønsker hjælp til dine forsikringer eller søger sparring vedrørende din jobsøgning. Så kontakt os i dag, og få den rette vejledning.