Vilkår for studiemedlemskab

På siden her kan du læse om vilkårene for et studiemedlemskab i IDA.
IDA studiemedlemskab
  • Det første år er gratis - Derefter koster et studiemedlemskab KUN 20 kr. pr. måned.
  • De 12 måneders gratis studiemedlemskab gives automatisk til alle studerende, der melder sig ind i IDA første gang.
  • IDA forsøger at kontakte dig inden din prøveperiode eller din gratis periode som studerende slutter.
  • For at blive studiemedlem skal du enten være i gang med en ingeniør-, IT- eller naturvidenskabelig uddannelse.
  • Når du har overstået dit første år som medlem, vil du blive opkrævet 120 kr. pr. halvår. Disse opkrævninger sker i oktober og april.

Har du endnu ikke fået tilmeldt dit studiekontingent til Betalingsservice? Tilmeld dig nu og slip for besværet med girokort og glemte betalinger.

Dit studiemedlemskab er gratis det første studieår. Herefter koster det 20 kr. pr. måned. To gange om året vil du modtage en opkrævning på 6 måneders medlemskab svarende til 120 kr. Du kan nu tilmelde dig Betalingsservice her. Så undgår du alt besværet med at skulle betale regninger.

Se din profil og opdatér dine uddannelsesoplysninger her

Det er vigtigt, at IDA kender din forventede afslutningsdato for dit studie, så dit kontingent altid er korrekt. Oplysningen om dit uddannelsessted er også vigtig, så du modtager indbydelser til arrangementer netop på dit studiested.

Når du afslutter dit studie, fortsætter dit medlemskab af IDA. Det er vigtigt, at du opdaterer din beskæftigelsesstatus, da der er rabat på kontingentet, hvis du er ledig og du selv har oplyst det på denne side.

Er du medlem af Akademikernes A-kasse, kan du give samtykke til at IDA modtager dine ledighedsoplysninger automatisk. Samtykket gives via www.aka.dk under Blanketter – Øvrige blanketter – ledighedsoplysninger til IDA.