Besøg IDAs andre hjemmesider

FMC

FMC er en global virksomhed indenfor landbrugsvidenskab. Vore produkter, teknologier og service er nøglen til at imødekomme de verdensomspændende udfordringer, som kloden står over for.
Vi har fokus på at udvikle stadigt mere bæredygtige produkter, og vores mål er, at 100 procent af vores forskning og udvikling i 2025 skal være dedikeret til produkter som er til gavn for bæredygtigheden.

Besøg FMC

Hvem leder vi efter?

 

FMC er konstant på udkig efter talentfulde ingeniører til stillinger indenfor mikrobiologi, kemi og Supply Chain til vores European Innovation Centre i Hørsholm (ca. 180 medarbejdere) samt talentfulde ingeniører med flair og kompetencer indenfor kemi, kvalitet og procesteknologi til vores produktions site i Harboøre (ca. 450 medarbejdere).

Som Ingeniør hos FMC kan du bidrage til at udvikle nye metoder til plantebeskyttelse eller arbejde med branchens førende procesteknologi.

Start din karriere her

FMC på LinkedIn

Fryns hos FMC

Frokostordning
Madpakke er ingens livret, heller ikke vores. Derfor sørger vores lækre frokostordning for mad hver dag, så du slipper for remoulade-madpapir.
Gratis kaffe og te
Verden ville være et andet sted uden koffein. Få dit fix her, eller tag en detox-dag med én eller seksten kopper te.
Tæt på offentlig transport
Vi har kontor tæt på offentlig transport, så du kan lade bilen stå der, hvor Moder Jord bedst kan lide den.
Indbygget hygge
De bedste kollegaer er dem, der ikke er kollegaer, men venner. Vi gør en dyd ud af at hygge os sammen før, under og efter arbejde.
Udvikl dine kompetencer
Verden udvikler sig konstant, og det gør vi også. Derfor tilbyder vi både efteruddannelse, netværk, kurser og nye perspektiver på gamle vinkler.
Sygesikring
Vi har din ryg, hvis din ryg ikke har dig. Vores private sygeforsikring dækker det meste, og vi puster gerne på det, den ikke gør.
Spritnyt tech
Pil selv folien af din spritnye laptop. Vi opererer med helt friskt grej, så du undgår tidligere kollegaers keyboard-krummer.