Besøg IDAs andre hjemmesider

IDAs Studiejobfinder for virksomheder

Leder din virksomhed efter en studerende, der kan besætte jeres næste studiejob, praktikplads eller en som vil skrive speciale i samarbejde med jer? Så er du kommet til det rigtige sted.

Få direkte adgang til mere end 33.000 studerende

Din virksomhed har mulighed for at få vist et studiejob, en praktikplads eller et projektsamarbejde helt gratis for studerende inden for tekniske og naturvidenskabelige fag på IDA Studiejobfinder, som er IDAs jobplatform i samarbejde med Teknologiens Mediehus.

I IDA har vi mere end 35.000 studiemedlemmer, og vi har mulighed for at kommunikere direkte med dem. Dette giver din virksomhed en unik mulighed for at nå ud med praktikopslag, studiejob og projektforløb til studerende, som har den faglige baggrund og specifikke uddannelse, I kigger efter.

Ved at lægge jeres opslag op på IDA Studiejobfinder, får I altså direkte adgang til motiverede, unge talenter og mulighed for at få hjælp til at håndtere en specifik udfordring, I står med.

Studerende ved bord

Sådan fungerer det

Du har også mulighed for at lave en helt gratis scanningsaftale, så vi automatisk viser alle dine studiejobs. Dette tilmelder du dig ved at sende en mail til studiejob@ing.dk. Herefter modtager du nærmere info. Aftalen kan naturligvis til enhver tid opsiges.

Det får din virksomhed ud af IDA Studiejobfinder

Gratis eksponering målrettet den specifikke målgruppe, I søger blandt

Synlige på en platform med høj troværdighed og relevans

Vi kommunikerer jeres opslag direkte til vores medlemmer - både via mail, telefon og digitale kampagner

Vi sikrer en høj faglighed - det er kun jobs med faglig relevans, der bliver slået op