Besøg IDAs andre hjemmesider

Peab Asfalt

Jordnær, udviklende, personlig og pålidelig – Peabs kerneværdier, der beskriver, hvordan vi er som mennesker, hvad vi står for, hvordan vi arbejder, hvad vi kan opnå, og hvad vi ønsker at blive opfattet som.
Skab din egen karrierevej hos Nordens samfundsbygger – Peab.

Læs mere om Peab Asfalt her

Vejen mod en grønnere verden

Peab Asfalt er en af Danmarks største specialiserede asfaltbelægningsvirksomheder med produktion og udlægning af asfalt til offentlige og private kunder. Vi beskæftiger i dag over 300 medarbejdere fordelt på 7 asfaltfabrikker og 5 kontorer rundt i Danmark.
Peab ønsker at skabe merværdi for kunder, ansatte og leverandører og samtidig bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling. Vi arbejder aktivt med klima- og miljøforanstaltninger og et stærkt socialt engagement lokalt forankret gennem et lokalt producerende samfundsbyggeri. Vi værner om en god forretningsetik.

Hvem søger vi?

Hvad, enten du er til innovationsprojekter eller projektstyring ved igangværende jobs, vil vi i Peab meget gerne være med til at skabe din videre karrierevej. Vi søger projektledere, tekniske sælgere, controllere, administrative medarbejder og laboranter.

Hvad tilbyder vi og hvilke muligheder for udvikling får du?

Vi vil gerne se dig udvikle dig. At vores medarbejdere har den rette viden og kompetence er afgørende for vores succes. Hos os har du alle muligheder for at forme din egen karriere og prøve nye, udfordrende opgaver.
Kompetenceudvikling er for os, noget mere end blot at tage et kursus. Vi udvikler os i vores arbejde på så mange måder og i så mange miljøer. Vi arbejder tæt på virksomheden med fleksible metoder, problemløsning og cases fra virksomheden. Kompetenceudviklingstiltag tilpasses den enkelte situation og tager udgangspunkt i virksomhedens vision og forretningsmæssige mål. Hovedmålet er, at du som medarbejder skal føle, at du er glad for det, du laver, og at du kan bruge dit potentiale fuldt ud.

Ledige stillinger i Peab Asfalt

Peab Asfalt på LinkedIn

Peab Asfalt på Facebook

Fryns

Se, hvilke goder og muligheder du har som medarbejder hos Peab Asfalt

Frokostordning
Madpakke er ingens livret, heller ikke vores. Derfor sørger vores lækre frokostordning for mad hver dag, så du slipper for remoulade-madpapir.
Fleksible arbejdstider
Nogle af os arbejder bedst, når andre sover, og andre sover, når du arbejder bedst. Vi kører med fleksible arbejdstider, så du selv kan vælge.
Indbygget hygge
De bedste kollegaer er dem, der ikke er kollegaer, men venner. Vi gør en dyd ud af at hygge os sammen før, under og efter arbejde.
Udvikl dine kompetencer
Verden udvikler sig konstant, og det gør vi også. Derfor tilbyder vi både efteruddannelse, netværk, kurser og nye perspektiver på gamle vinkler.
Arbejd hjemmefra
Du ved bedst, hvordan du arbejder bedst. Vi har kontor, der hvor du har – også hvis det er hjemme hos dig selv.