Besøg IDAs andre hjemmesider

Kurser til nyuddannede

Få gratis adgang til nogle af de mest essentielle kurser til dig, der er nyuddannet og i første job.


Log på IDA Campus

Kurser til nyuddannede

Få gratis adgang til nogle af de mest essentielle kurser til dig, der er nyuddannet og i første job.


Log på IDA Campus

Vil du have en bedre start i første job? 

Få gratis adgang til videokurser i præsentationsteknik, gennemslagskraft, effektivitet og meget andet, der er målrettet dig i første job – og som sikrer, at du får den bedst mulige start på dit arbejdsliv. Adgang til IDA Campus får du, hvis du er nyuddannet (op til 2 år efter endt uddannelse). Du logger ind med dit IDA login.

 

Du finder et stort udvalg af kurser, som kan hjælpe dig med at opdatere dine kompetencer inden for diverse programmer samt opgradere dine personlige kompetencer. Og du kan altid gå ind og finde et kursus i lige det, du mangler – hvad enten du lige er startet i dit første job eller har nogle måneders erfaring.

en mosaik af mennesker der studerer

Eksempler på kurser

person i højre side med tekst der læser "personlig planlægning og effektivitet med mariann bach nielsen i venstre side på en blå gradient baggrund og et dansk flag i nederste højre hjørne

Personlig planlægning og effektivitet

Vil du forbedre din evne inden for planlægning og tidsstyring, så giver dette kursus dig værktøjer og teknikker til at forbedre fokus og produktivitet.

person til højre med tekst der læser "imposterfænomenet med ann c schoedt" i venstre side på en blå, gradient baggrund og et dansk flag i højre bundhjørne

Imposterfænomenet

Oplever du selv-tvivl og undervurderer dine evner? Dette kursus giver indsigt i og strategier til at håndtere impostor-fænomenet i både professionelle og personlige sammenhænge.

person i højre side med tekst, der læser "stærke relationer skaber gode resultater med birgitte lohse" i venstre side på en blå, gradient baggrund og et dansk flag i højre bundhjørne

Stærke relationer skaber gode resultater

Om du er leder eller teammedlem, så kan du bruge dette kursus at forbedre dine relationelle færdigheder. Få indsigt i følelsesmæssig intelligens, effektiv kommunikation og konflikthåndtering.

Sådan fungerer det:

1.

Tag kurser med faglige eksperter.

2.

Få et IDA certifikat.

3.

Styrk din faglighed og karriere.

Kun én ud af mange fordele

Vores kurser til nyuddannede er faktisk noget af det, vi lægger på toppen, når vi siger, at vi har aktiviteter, der er skræddersyede til dine behov.

For udover gratis kurser hos IDA Campus Nyuddannet, har vi også et katalog af tilbud, der inkluderer kompetencegivende kurser og webinarer, som skal lette overgangen fra uni til job.

  • Du kan tage et online forløb i at få succes med første lønforhandling.
  • Du kan deltage i workshops – både online og fysisk – i kompetenceafklaring og jobsøgning og meget mere.
  • Derudover kan du melde dig ind i faglige netværk og netværk for nyuddannede, booke en rådgivningssamtale med en IDA karriererådgiver og meget mere.

Du kan læse om vores forskellige workshops, artikler, videoer og få gode råd, der letter overgangen fra studerende til nyuddannet på Fra Uni til Job.

 

en mosaik af mennesker der studerer

Er du studerende?

Vi har også mange studierelevante kurser for dig, der endnu er på studiet.
Og du kan altid kan gå ind og finde et studiekursus i lige det, du mangler – hvad enten det er for at komme godt i gang inden semesterstart, to måneder før eksamen eller dagen før. Alle kurser er on-demand, så det passer ind i dit studieliv.

Læs mere om IDA Campus for studerende.