EKJ

Praktik eller job? Lad os tale sammen

EKJ er en landsdækkende rådgivende ingeniørvirksomhed, der brænder for at være en del af fremtidens løsninger til gavn for mennesker og samfund.
Vores slogan Kvalitet gennem Engagement har vi holdt fast i igennem mere end 60 år, for vi ved, at det er helt afgørende for, at vi får leveret de bedste projekter til vores kunder.

Besøg os her

Hvem er vi?

Vi plejer at sige, at hos os er der højt til loftet og kort vej fra idé til handling. Vi trives godt med at være i øjenhøjde med hinanden og med vores kunder. Tør du sætte dig selv i spil, får du gode muligheder for at få indflydelse på vores mange spændende projekter.
Du vil få kompetent sparring fra dygtige kollegaer, ligesom vi tilbyder dig en mentor blandt vores erfarne kollegaer.

Se vores projekter

Lyt til vores historie

Hør vores podcast-serie ”Kvalitet gennem Engagement” fx om vores historie samt vores kultur og værdier. Her kan du møde en række medarbejdere fortælle om, hvordan det er at være hos os. Du kan også komme tættere på vores arbejde med projekter som Bella Centeret, Metro Cityringen og Karen Blixens Plads og høre om vores transformation af virksomheden på de indre linjer.

Du finder vores podcast-serie her:

EKJ Podcast

EKJ – Praktikforløb

Hos EKJ har du mulighed for at komme i praktik som en del af din videregående uddannelse. Vi tilbyder en alsidig praktikperiode med fagligt såvel som personligt udfordrende arbejdsopgaver.
Vi tilrettelægger dit praktikforløb i tæt samarbejde med dig
– med afsæt i dine ønsker og vores behov.
Gennem dit praktikforløb kommer du til at indgå i et stærkt fagligt og socialt fællesskab og som en naturlig del af vores faste teams. Som praktikant vil du få afprøvet dine kompetencer på virkelige projekter og få et godt indblik i, hvad det vil sige at arbejde som rådgivende ingeniør.
Vi ansætter praktikanter to gange årligt – i januar/februar samt i juli/august. Send os din ansøgning vedlagt eksamenspapirer og fortæl os, hvorfor du gerne vil i praktik hos netop os. Fortæl os også om det område af ingeniørfaget, som du kunne tænke dig at arbejde med.

Praktikforløb hos EKJ

Praktik hos EKJ

Mød flere af vores tidligere praktikanter

Læs mere

Aktuelt ledige stillinger

Her kan du finde aktuelle stillinger hos EKJ

Læs mere

Udtalelse

”Selvom jeg har siddet som rådgiver, har jeg ikke siddet bag en skærm hver dag. Jeg har, alene og med vejleder, også været ude på besigtigelser. Dette har givet mig en bedre forståelse for, hvordan vi skal indtænke de udførende folk i de opgaver, som vi projekterer.”

Jasper Cotto Hansen er uddannet diplomingeniør inden for byggeri og infrastruktur på DTU. I dag er han fastansat som konstruktionsingeniør hos EKJ.

EKJ på LinkedIn

EKJ på YouTube

EKJ på Instagram

Perks

See the perks & benefits of the company

Catered Lunch
No meal tastes better after a 38-minute commute and half a day in the fridge. We let pros do our meal prep, so you can enjoy a catered lunch every day.
Free Coffee & Tea
The world wouldn’t function properly without caffeine. Get your fix here or get your green tea detox on – it’s all on the house.
Great Colleagues
The best colleagues are the ones that aren’t colleagues, but friends. We do our best to have fun before, during and after work.
Skill Development
The world is constantly evolving. So are we. That’s why we offer ongoing education, networking events, and a constant flow of new ideas on old perspectives.
Healthcare Included
Enjoy our great healthcare plan if you too, end up not enjoying that first day fracture on your ski trip.
Near Public Transport
We’re located near public transport, so you can leave your car where Mother Earth would prefer you to.