Besøg IDAs andre hjemmesider

IDA Netværksgrupper
– Det første job

Er du netop startet – eller skal snart starte – i dit første job? Vil du gerne have de allerbedste forudsætninger for at få en god start på dit professionelle liv? IDA tilbyder en netværksgruppe, hvor du i selskab med ligesindede kan blive klogere på alt fra trivsel til faglig udvikling og din første MUS-samtale.

Netværksgruppe

Få den bedste start

Det første fuldtidsjob føles for mange som en stor omvæltning. Arbejdslivet er ukendt territorie, og den første tid er ofte præget af førstegangsoplevelser og en stejl læringskurve. Det kan være i form af den første lønforhandling, første MUS-samtale, eller den første gang du skal levere til en chef, der har forventninger til dig og din faglighed.

 

Det kan også være, at du synes, at det er uklart, hvad der kræves af dig. Eller at du finder dine arbejdsopgaver uinspirerende, eller ikke synes at dit arbejde lever op til de forventninger du havde, da du startede.

 

Netværksgruppen er en unik mulighed for at udvikle dig sammen med ligesindede. Gennem sparring og erfaringsudveksling vil du opnå værdifulde indsigter, og få inspiration til, hvordan du kan overkomme de barrierer eller udfordringer, du kan møde som ny på arbejdsmarkedet. Derudover vil du udvide dit netværk og knytte bånd med andre unge IDA-medlemmer, der kan nikke genkende til de overvejelser og udfordringer der fylder hos dig.

Jeg vil melde mig til en netværksgruppe.

Hvad er en netværksgruppe?

Som medlem af netværksgruppen bliver du en del af et fortroligt forum af personer, der ikke er personligt investeret i dit arbejdsliv. I vil følge hinandens udvikling, og med tiden blive i stand til at sparre på baggrund af et godt kendskab til hinanden og forståelse af hinandens situationer.

 

Det er medlemmerne i gruppen, der bestemmer, hvilke emner, temaer og cases, der skal behandles på møderne. Gruppen er faciliteret, hvilke betyder at to facilitatorer sætter rammerne for, at gruppen kan komme grundigt rundt om det ønskede emne. Facilitatorerne strukturerer også møderne, så der holdes en rød tråd, og at alle deltagere går fra mødet med nye perspektiver og indsigter, der er relevante for deres aktuelle situation.

 

Gruppens facilitatorer er frivillige IDA-medlemmer, der er under uddannelse i netværksfacilitering. Gennem IDAs facilitatoruddannelse har facilitatorerne fået en masse teoretisk og praktisk viden med i rygsækken. Mellem hvert netværksmøde bliver de superviseret af IDAs professionelle facilitator, og får desuden løbende efteruddannelse i facilitering, der sikrer, at de er klædt på til at skabe de bedst mulige rammer for medlemmernes udbytte i netværksgruppen.

Information

  • Max 15 medlemmer i gruppen
  • Der afholdes fem netværksmøder om året
  • Emner og mødedatoer fastlægges af gruppens medlemmer i samarbejde med facilitatorerne
  • Møderne ligger fra 17-21.00 på hverdage
  • Møderne afholdes fysisk hos IDA og der serveres sandwich, te og kaffe
  • Prisen for et års medlemskab, der inkluderer fem netværksmøder, er 495 kr.
  • Netværksgruppen er kun for IDA-medlemmer.

 

 

Vil du være med?

Alle der er interesserede i netværksgruppen, bliver tilbudt et kort møde med Frida, der er netværkskonsulent i IDA. På mødet taler I om din situation, for at afklare hvordan gruppen kan understøtte dine behov. Derudover vil Frida fortælle nærmere om rammerne for netværksgruppen, og besvare alle de spørgsmål, du kunne have.

 

Udfyld kontaktformularen og en IDA medarbejder kontakter dig.