FRA UNI
TIL JOB

Velkommen til Fra Uni til Job. Et nøje sammensat forløb, der giver dig nogle konkrete metoder og værktøjer til at søge job på en effektiv måde.

Deltag i dagens workshop

Land det rigtige job hurtigere

Forløbet giver dig alt det, du har brug for at vide og kunne for at lande det rigtige job hurtigere. Fra den indledende kompetenceafklaring til hvordan du lander godt i dit nye job. Du bliver taget igennem videoer, workshops, podcast og meget andet, som alt sammen styrker dig i din jobsøgning.

Lad os komme igang!
Motivation og planlægning
Kompetence-afklaring
Sådan analyserer du et jobopslag
Det skarpe CV
Den målrettede ansøgning
Pitch dig selv
Sådan bruger du dit netværk
Uopfordret jobsøgning
Den første lønforhandling
Du kan scrolle op og ned mellem de forskellige punkter her i forløbet, eller du kan klikke på navigationslinjen ovenfor hvis du vil gå direkte til et bestemt punkt.
Motivation og planlægning
Jobsøgning er hårdt arbejde. Men hvis du starter med at sætte de rigtige rammer for dig selv, vil du hurtigt opleve, at det bliver både nemmere og mere motiverende.

Lær om hvordan du lærer om dig selv

1
Kompetence-afklaring
Hvad kan og vil du? Det virker måske som simple spørgsmål, men de rigtige svar kan være svære at finde. Kompetenceafklaringen er hele fundamentet for din videre jobsøgning, så brug noget tid på den.

Lær at analysere et jobopslag

2
Sådan analyserer du et jobopslag
Lær at læse mellem linjerne, så du kan ringe med spørgsmål, der kan gøre din ansøgning og dit CV mere relevant – og øge dine chancer for at blive kaldt til samtale.

Lær alt om det perfekte CV

3
Det skarpe CV
Hvad kigger de efter? Og hvad kigger de i den grad ikke efter? Lær at skrive og opsætte et CV, der får dig til jobsamtalen.

Lær alt om ansøgninger!

4
Den målrettede ansøgning
En velskrevet, konkret og præcis ansøgning er din billet igennem nåleøjet ind til din første jobsamtale. Du får opskriften lige her.

Lær alt om at pitche

5
Pitch dig selv
Hvis du skal sælge dig selv, er der et par tips og tricks, der er gode at have med i bagagen – som også fungerer, efter du har landet dit første job.

Lær alt om netværk

6
Sådan bruger du dit netværk
Mange undervurderer det nok mest effektive værktøj i deres jobjagt; netværk. Lær hvordan du udvider og udnytter det til din fordel.

Lær om at ansøge uopfordret

7
Uopfordret jobsøgning
Det stærkt undervurderede våben i din jobsøgning. Størstedelen af virksomhederne bruger uopfordrede henvendelser, men alligevel modtager 20 % af virksomhederne aldrig nogle.

Bliv klogere på den første lønforhandling

8
Den første lønforhandling
Kan man overhovedet forhandle løn som nyuddannet? Svaret er et rungende ja! Bliv klogere på nogle af de ting, du skal være opmærksom på.

Noget der skal opfriskes? Gå til tops

9

Det siger andre Studerende

Klar 10’er. Godt foredrag og gode inputs.

- Deltager på Fra Uni til Job

Rigtig mange gode tips og tricks. Var nervøs for, at det ville være mange gentagelser fra andre events, men der var nyttige og nye informationer.

- Deltager på Fra Uni til Job