PLUS-abonnement for studiemedlemmer

Det er en del af dit studiemedlemskab, at du har gratis adgang til Ingeniøren PLUS og E-avisen. Abonnementet er 1.550 kr. værd pr. år.
PLUS-indhold for IDA-medlemmer!

Sådan aktiverer du din PLUS-adgang som IDA-medlem:
Som medlem af IDA har du gratis adgang til at læse PLUS-artikler på ing.dk. Du kan aktivere din adgang ved hjælp af dit IDA-login. Sådan gør du:

Hvis du allerede har en ing.dk profil:

Hvis du allerede har en brugerprofil på ing.dk, som du f.eks. bruger, når du debatterer i kommentarsporet under artiklerne, kan du aktivere din PLUS-adgang fra din brugerprofil.

Trin 1. Gå til din brugerprofil og klik på “Kontoforbindelser” i menuen til venstre.

Trin 2. På siden med kontoforbindelser, klikker du på “Forbind” under “IDA-forbindelse” og følger proceduren for at logge ind med dit mit-IDA login. Herefter har du adgang til det låste indhold: PLUS og e-avisen.

Hvis du ikke har en brugerprofil på ing.dk

Trin 1. Gå til login-siden.

Trin 2. På login-siden vælger du Fortsæt med Mit IDA og følger login-proceduren hos IDA. Herefter har du adgang til det låste indhold: PLUS og e-avisen.

Du får en mail, når avisen er klar

Hold øje med din mailindbakke om fredagen kl. 7:00 og læs de nyeste artikler i bussen på vej til studiet.

Hvad gør I med mine IDA-oplysninger?

Når du knytter dit IDA-login til din ing.dk-brugerprofil, validerer IDA, om du er medlem, og hvis IDA siger OK, husker systemet, at du har adgang til det låste indhold: PLUS og e-avisen.

Jeg har fulgt guiden, men kan stadig ikke læse PLUS-historier på ing.dk

Kontakt websupport@ing.dk med dine oplysninger og en beskrivelse af den fejl, du oplever. Gerne med skærmbillede af evt. fejlmeddelelser.

Hvad er forskellen på PRO og PLUS?

PLUS-indhold ligger på ing.dk og er en del af avisen Ingeniøren.

PRO (pro.ing.dk) er vores nichemedier, der er henvendt til professionelle i de respektive nicher. PRO-adgang kræver et abonnement, selvom du er medlem af IDA.

Du kan læse om alle vores abonnementstyper her.

Gå til login og læs Ingeniøren PLUS her