CG Jensen

Bliv ingeniørpraktikant i CG Jensen

CG Jensen er en stor dansk entreprenør, der arbejder indenfor byggeri og anlæg i hele landet. Lige nu er vi blandt andet i gang med at anlægge nye bydele i Storkøbenhavn samt store dele af Hovedstadens Letbane. I det jyske kan du prøve kræfter med anseelige havneudvidelser og på Fyn venter spændende boligprojekter.

Kontakt CG Jensen

CG Jensen – Praktikophold

 

Som ingeniørpraktikant i CG Jensen bliver du involveret i alt – lige fra den daglige planlægning til mere overordnede forhold som økonomi. Vores byggeledelse sidder ude på pladserne og har det fulde ansvar og ejerskab til byggeprocessen, så de har de bedste forudsætninger for at lære fra sig.

Du kommer til at arbejde med planlægning, styring, egenproduktion, kvalitetssikring, bæredygtighed og arbejdsmiljø. Du kommer også til at deltage i byggemøder, forhandlinger, bygherremøder, licitationer og divisionsmøder.

Herudover vil du i det daglige komme til at samarbejde med forskellige samarbejdspartnere på byggepladsen, hvilke vil afprøve og styrke dine samarbejds- og kommunikationsevner.

Hos os får du ansvar og en plads på holdet. Det betyder, at du fra dag ét kan være med til at skabe store projekter i en alsidig hverdag sammen med dygtige kollegaer, der vægter internt samarbejde og optimering af byggeprocesser.

Vi ser det som en fremtidig investering for branchen: Jo bedre praktikophold, des bedre ingeniører kommer der ud i den anden ende.

I videoerne herover kan du møde byggelederne Helena Jappe Anderson og Asger Carlsen, der begge har været i praktik hos os som ingeniørpraktikanter. Her kan du få et indblik i, hvad det vil sige at være i praktik i CG Jensen samt hvad det kan føre med sig af karrieremuligheder.

Er du interesseret i at blive ingeniørpraktikant hos CG Jensen, er du velkommen til at sende os en ansøgning på info@cgjensen.dk

Praktik hos CG Jensen

Mød flere af vores tidligere praktikanter

Læs mere

Aktuelt ledige stillinger

Her kan du finde aktuelle stillinger hos CG Jensen

Læs mere

Udtalelse fra tidligere praktikant

”Det jeg synes, der er absolut mest interessant ved mit arbejde, det er alsidigheden. Der er ikke to dage, der er ens. Der er altid nye udfordringer og nye spørgsmål, som man skal finde løsninger på”

Asger Carlsen, tidligere praktikant. Nu fastansat som byggeleder.

CG Jensen på LinkedIn

Perks

See the perks & benefits of the company

Catered Lunch
No meal tastes better after a 38-minute commute and half a day in the fridge. We let pros do our meal prep, so you can enjoy a catered lunch every day.
Free Coffee & Tea
The world wouldn’t function properly without caffeine. Get your fix here or get your green tea detox on – it’s all on the house.
Great Colleagues
The best colleagues are the ones that aren’t colleagues, but friends. We do our best to have fun before, during and after work.
Skill Development
The world is constantly evolving. So are we. That’s why we offer ongoing education, networking events, and a constant flow of new ideas on old perspectives.
Healthcare Included
Enjoy our great healthcare plan if you too, end up not enjoying that first day fracture on your ski trip.
Near Public Transport
We’re located near public transport, so you can leave your car where Mother Earth would prefer you to.
Brand-new Tech
Your first task will be peeling the plastic off your new laptop. No past-colleague keyboard crumbs, no inherited scratches, and no start up trouble.