Future STEM Leaders

Et fem dages ledelsesudviklingsprogram der vil styrke og mobilisere den næste generation af bevidste ledere.


Få dybere indsigt

Fremtidens ledere

I IDA tror vi på, at ledelse ikke udelukkende er en formel stilling. Det er et værktøj og en adfærd, som vi kan bruge til at skabe positive forandringer – både i os selv, vores relationer og omverden. Teknologiens muligheder og verdens foranderlighed stiller både etiske og kompetencemæssige krav. Vi samler unge med STEM-kompetencer og klæder dem på til at tage aktiv del i udviklingen.

Ansøgningen til Future STEM Leaders
 er åben!

Fremtidige arrangementer & kurser

Udvikl dine lederkompetencer

Flere unge ledere, tak!

Du er allerede 50% procent i mål med at blive ung leder. Hvis du altså er ung. Og der er brug for dig, ikke bare nu men også for at sikre diversitet på ledelsesgangen i fremtiden.

“Når du er klar til at slippe dine specialistarbejdsopgaver, der hører til din faglighed, så er du klar til at tage ledelsesrollen helt på dig. For ledelse er en opgave, og der er metoder og værktøjer, du kan gøre brug af, som gør dig til en bedre leder – og som du kan gå i gang med allerede nu,” forklarer Karen Christina Elholm, der er lektor på Cphbusiness og driver projektet Ung Leder.

Vi har brug for mere diversitet på ledelsesgangene – både på alder og køn

Kilde: IDA på baggrund af Danmarks Statistik, RAS 301

20.2%

Ledere under 35 år er faldet 20,22 % i perioden fra 2008-2019

47.1%

Ledere over 50 år er steget med 47,1%

Unge kvinder i ledelse

Vi stiller skarpt på de barrierer, som begrænser unge kvinder, der gerne vil og kan ledelse. Se webinaret ved at klikke på billedet.

Spot dine egne lederkompetencer

At være en dygtig leder handler i høj grad om “people skills”. Hvis du vil vide, om du har potentialet til at blive leder, er det derfor en god idé at kigge på dine personlige og sociale kompetencer. Med andre ord skal du stille skarpt på, hvordan du er som person og hvordan du agerer i relation med andre.

Læs de gode råd fra IDAs karriererådgiver, Julie Navntoft.

Silvia gik målrettet efter lederjobbet

Da Silvia Saldana Cercos blev ansat i en teknisk stilling, lagde hun ikke skjul på, at det var et skridt på vejen mod en lederrolle.

Silvia er i dag Transport Network Manager i Telia med ansvar for et team på 14 medarbejdere. Inden da har hun arbejdet som henholdsvis planner og arkitekt i virksomheden.

Andre relevante artikler

Vi vil gerne høre fra dig!

Har du idéer, feedback eller spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud på: ldl@ida.dk