IDA støtter Plastic Change

IDA støtter Plastic Change: Vil du redde havene fra plastik oversvømmelse? Hvis du melder dig ind i IDA, støtter vi med 5 kr. pr. nyt medlem. Hjælp os med at nå 45.000 kr. inden nytår!

Takket være de 7.000  nye studiemedlemmer, der har meldt sig ind i IDA siden 1. august, kan vi sende 35.000 kr. til Plastic Change og dermed støtte deres arbejde med at bekæmpe plastikforurening.

Naturen og verdenshavene drukner bogstaveligt talt i plastik. Det har alvorlige konsekvenser for dyrelivet og økosystemet i det hele taget. Men Plastic Change har taget kampen mod plastikforurening op, fx har de været med til at fjerne engangskruset fra fire af de største danske festivaler.

I IDA arbejder vi målrettet med FNs 17 verdensmål, som også danner baggrund for foreningens strategi og vision. Derfor giver det rigtig god mening for os at støtte et konkret tiltag som Plastic Change. Tak, fordi du er en del af bevægelsen.

IDA samarbejder med Plastic Change

For hvert nye studiemedlem, der melder sig ind i perioden 1. august 2019 til 31. december 2019, donerer IDA 5 kr. til miljøorganisationen Plastic Change, der arbejder med at bekæmpe Plastic forurening. Du kan læse mere om Plastic Change her.

Har du en studiekammerat, der endnu ikke er blevet medlem i IDA?

Så del gerne det gode budskab. Vi håber, at vi kan nå op på at donere 45.000 til Plastic Change inden året er omme, men vi har brug for din hjælp.