Studentermedhjælpere til IDAs Studieteam

Studentermedhjælpere, der elsker at tale med mennesker, søges til IDAs Studieteam!

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs og succesrig interesseorganisation, hvor der er kort fra tanke til handling? Så er IDA stedet for dig. Lige nu er vores telemarketingafdeling på udkig efter engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hjælpe IDAs studiemedlemmer med at få mest mulig værdi ud af deres medlemskab.

Telemarketing, der skaber værdi
Vores Telemarketingafdeling går under navnet Studieteamet, for vi er ikke en telemarketingafdeling i traditionel forstand, der kun har fokus på at sælge til modvillige kunder. Som studieteammedarbejder kommer du til at arbejde med en masse forskellige opgaver, fx taler vi med studerende om karriererådgivning, faglige og sociale events på deres studiested og om fordelene ved et a-kasse-medlemskab. Vores medlemmer ved, at IDA vil dem det bedste, så de er altid positive og glade, når vi ringer.

Hvis vi skal fremhæve de bedste ting ved jobbet, så må det være, at:

  • Vi hjælper studerende med at få en federe studietid
  • Du er omgivet af 22 gode kollegaer, som også er studerende
  • Din arbejdstid er fleksibel og kan planlægges i forhold til studiet

Vi forventer, at du er:

  • Initiativrig og opsøgende
  • Kan lide at tale med mennesker – og elsker at tale i telefon
  • Selvkørende og mødestabil
  • Taler og skriver flydende dansk

Det er ikke et krav, at du har erfaring med telemarketing, bare du er motiveret for at gøre dit bedste i jobbet, så skal vi nok lære dig resten.

Du får en arbejdsplads centralt beliggende på Kalvebod Brygge i København. Vi er en fri og rummelig arbejdsplads fyldt med glade og friske medarbejdere.

Arbejdstiderne er inden for tidsrummet 10:00-19:00 mandag-torsdag. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en god kantine og frugtordning.

Ansøgning
Der er opstart hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til hr-stillinger@ida.dk inden 14. marts kl. 12.00. Skriv ”Studieteam” i emnefeltet. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lisbeth Jacobsen på 30 35 45 84.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!