Skift bank via mobilen og få Danmarks absolut bedste studiekonto

Det bliver heldigvis hele tiden nemmere, det der med banken. I hvert fald hos Lån & Spar, som IDA samarbejder med. Bankens Mobil-app Zapp kan nemlig mere og mere.

Zapp er oprindelig opfundet for at gøre det nemt at booke et møde med en personlig rådgiver via mobilen. I 2017 blev det muligt at søge om at få Danmarks absolut bedste studiekonto gennem Zapp, og nu er det også blevet virkelig nemt for dig som IDAstuderende at skifte til Lån & Spar, når bare du har app’en.

Hent app, log-in med NemID og skift bank

Mange andre steder skal du stadig ned i banken med dine papirer og holde møde (eller hvis du er ”heldig” sende beskeder og mails frem og tilbage), hvis du vil skifte bank. Hos Lån & Spar kan du nu klare det hele med Zapp: Hent app’en, log-in med NemID, indtast dine oplysninger og vælg hvilke konti, du vil have.

IDA-studerende testede bankskift via mobilen

For at være sikre på, at alt virker som det skal, fik Lån & Spar hjælp af en gruppe IDAstuderende, som testede den nye mulighed for at skifte bank via Zapp.

En af dem, der prøvede at hente app’en og skifte bank, var Veronika Hjorth Wolin. Hun er 24 år og har studiejob i IDAs Teknologi, Netværk og Kompetence.

Veronica opsummerer efter testen, der foregik i realtime med rigtige data, NemID log-in og automatisk overførsel af oplysninger fra SKAT:

”Jeg synes, det er nemt og tilgængeligt. De ting man skulle, ville ikke have skræmt mig, hvis jeg sad derhjemme.”

”For nogle år siden ville jeg aldrig have turde skifte bank via en app på mobilen. Nu synes jeg, det er fint,” siger Veronica og fortsætter:

”Da jeg hørte om det, tænkte jeg, at det lyder smart. Nemt og smart. Der er jo efterhånden mange ting, jeg føler mig tryg ved at gøre på telefonen – betale for eksempel, og alt der har at gøre med min uddannelse tjekker jeg også via mobilen”.

En personlig bank med smart selvbetjening

Der er i det hele taget sket rigtig meget med brug af smartphones på få år. Det er ikke længe siden, at NemID kun var noget med nøglekoder på et papkort, men i dag har mange unge også deres NemID – og en hel masse andet – som en app på deres smartphone.

Helle Sommer er ansvarlig for Zapp-samarbejdet med IDA hos Lån & Spar. Hun kiggede spændt med, da muligheden for bankskift via Zapp blev testet:

”Vi var lidt nervøse for, om vores IDA-testere fx kunne finde ud af gå ind i e-Boks og finde deres SU-meddelelse. Eller om det fx virkede afskrækkende at overføre deres skatteoplysninger inde i app’en. Det var overhovedet ikke noget problem”, konstaterer hun og fortsætter:

”Der er selvfølgelig stadig nogen, der gerne vil tale med et menneske, før de skifter bank, og det kan de også sagtens komme til. Vi er jo en personlig bank. Med Zapp har vi nu lavet en løsning for dem, der vil og kan skifte bank helt selv og via mobiltelefonen”, siger Helle Sommer.

E-Business Chef Brian Vilhelmsen supplerer:
”Unge synes jo, at det er en alvorlig ting at skifte bank, også når de er studerende. Der er
rigtig mange, som bare fortsætter med den bank, deres forældre havde, uden at tænke nærmere over det. Men nu har vi i hvert fald gjort det nemt og sikkert at skifte til IDAs samarbejdspartner Lån & Spar.”

Sådan skifter du til Lån & Spar via mobilen

Med app’en Zapp kan du hurtigt og nemt skifte fra din nuværende bank til Lån & Spar.
Samtidig kan du som IDA-studerende søge om at få Danmarks absolut bedste studiekonto. Du kan også få en billig kassekredit, hvis du har brug for det.

Zapp er gratis – hent i App Store eller Google Play

Så nemt er det at skifte bank
  • Hent Lån og Spars app
  • Log på med NemID
  • Indtast nogle oplysninger om dig selv
  • Skift bank
  • Du får en personlig rådgiver og besked indenfor 24 timer