Bliv frivillig i IDA Event

Vil du være med til at skabe spændende events på dit studiested?

Som frivillig i IDA Event, er du en del af et spændende team af ildsjæle, som er drevet af at skabe det bedste studiemiljø for deres medstuderende.

Hvis du har drive, engagement og masser af gode idéer, men mangler et sted at føre dem ud i livet, så er IDA Event det rigtige sted for dig. Hvert semester afvikler IDAs frivillige mere end 200 events, og de er i høj grad med til at gøre studielivet til mere end bare opgaver, forelæsninger og eksamener.

Formålet med IDA Event er at skabe spændende events og aktiviteter på alle IT-, naturvidenskabelige og ingeniørfaglige uddannelser i Danmark. I IDA Event er der ingen grænser for, hvad du kan skabe sammen med dit team.

Fordelene ved at være frivillig i IDA Event
  • Du får et styrket CV, som kan hjælpe dig tættere på dit første job
  • Du får mulighed for at præge studiemiljøet på dit studiested med spændende og kompetenceudviklende events
  • Du skaber kontakter til erhvervslivet, som kan være nyttige i fremtiden
  • Du møder medstuderende på tværs af studieretninger og bliver en del af et stærkt team
  • Du kan beskæftige dig med det, som lige netop du brænder for
Om dig

For at blive en del af IDA Event skal du være medlem af IDA. Vi forventer, at du kan være ansvarlig for mindst 1-2 events per semester. Til gengæld kvitterer vi med faglig og personlig udvikling gennem kurser samt et frit og spændende miljø, hvor du og dit team har mulighed for at gennemføre jeres vildeste idéer.

Hvis du vil høre mere om at være frivillig i IDA Event, så send en mail på nedenstående knap eller tag fat i studieambassadørerne, eller en frivillig, på dit studiested.

Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi har stort fokus på talentudvikling, uddannelse og sidemandsoplæring, så alle besidder kompetencer, der gør det til en leg at være med på holdet, når vi laver events.

 

 

Lige nu søger vi frivillige følgende steder: