Bliv frivillig

Vil du gøre en forskel for dig selv og dine medstuderende? Så bliv frivillig i IDA Event.

Hvis du har drive, engagement og masser af gode ideer, men mangler et sted at føre dem ud i livet, så er IDA Event det rigtige sted for dig. Hvert semester afvikler IDAs frivillige mere end 200 events og er i høj grad med til at gøre studielivet til mere end bare opgaver, forelæsninger og eksamener.

Formålet med IDA Event er at skabe spændende events og aktiviteter på alle IT- naturvidenskabelige og ingeniøruddannelser i Danmark. Som IDA Eventer bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er drevet af at gøre en forskel for deres medstuderende. I IDA Event er der ingen grænser for, hvad du sammen med dit team kan skabe.

Fordelene ved at være frivillig i IDA Event
  • Du udvikler dine ledelsesmæssige og projektkoordinerende kompetencer
  • Du får mulighed for at præge dit eget studiested med spændende og kompetenceudviklende events
  • Du skaber kontakter til erhvervslivet, som kan være nyttige i fremtiden
  • Du møder medstuderende på tværs af studieretninger
  • Du kan beskæftige dig med det, som lige netop du brænder for
Om dig

For at blive en del af IDA Event skal du være medlem af IDA. Det forventes, at du kan være ansvarlig for mindst 1-2 events per semester. Til gengæld kvitterer vi med et frit og spændende miljø, hvor du og dit team har mulighed for at gennemføre jeres vildeste idéer.

Hvis du vil høre mere om at være frivillig i IDA Event så send en mail til Tine Ewé Jensen tej@ida.dk eller tag fat i studenterkontakterne, eller en frivillig, på dit studiested.

Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi har stort fokus på talentudvikling, uddannelse og sidemandsoplæring, så alle besidder kompetencer, der gør det til en leg at være med på holdet, når vi laver events.