Initiativrig og opsøgende student til IDAs Studieteam

Er du tosset med at tale med mennesker? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs og succesrig interesseorganisation, hvor der er kort fra tanke til handling? Så er IDA stedet for dig. Vi er lige nu i vores Studieteam på udkig efter engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hjælpe IDAs studiemedlemmer med at få mest mulig værdi ud af deres medlemskab.

 

Vær med til at gøre vores medlemmer glade

Vores telemarketingafdeling går under navnet Studieteam, for vi er ikke en telemarketingafdeling i traditionel forstand, der kun har fokus på at sælge til modvillige kunder. Som studieteammedarbejder kommer du til at arbejde med en masse forskellige opgaver. Du kommer blandt andet til at tale med studerende om vores karriererådgivning, om vores faglige og sociale events på deres studiested og fordelene ved et medlemskab af en a-kasse. Vores medlemmer ved, at IDA vil dem det bedste, så de er altid positive og glade, når vi ringer.

 

Hvis vi skal fremhæve de bedste ting ved jobbet, så må det være, at:

  • Vi hjælper studerende med at få en federe studietid
  • Du er omgivet af 22 gode kollegaer, som også er studerende
  • Din arbejdstid er fleksibel og kan planlægges i forhold til studiet
  • Der er lidt for ofte eftermiddagsslik eller -kage, men det håber vi, du kan leve med 🙂

Vi forventer, at du:

  • Kan lide at tale med mennesker – og elsker at tale i telefon
  • er initiativrig og opsøgende og har mod på at ringe ud til nuværende og potentielle medlemmer
  • er selvkørende og mødestabil
  • taler og skriver flydende dansk

Det er ikke et krav, at du har erfaring med at ringe til medlemmer, bare du er motiveret for at gøre dit bedste i jobbet, så skal vi nok lære dig resten.

 

Om din nye arbejdsplads

Vi er en fri og rummelig arbejdsplads fyldt med glade og friske medarbejdere. Vi arbejder i et åbent mindre kontorlandskab i lyse lokaler på Kalvebod Brygge med udsigt til havnen.

Arbejdstiderne er inden for tidsrummet 10:00-20:00 mandag-torsdag. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, en god kantine og frugtordning.

 

Ansøgning

Der er opstart hurtigst muligt, så skynd dig at sende din ansøgning – dog senest 25. august 2019. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lisbeth Jacobsen på telefon 30 35 45 84.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!