Gratis online videokurser

Med IDA Studynow har vi samlet nogle af de mest essentielle kurser til dig der er nyuddannet i første job.


Vil du have en bedre start i første job? 

Få gratis adgang til videokurser i præsentationsteknik, gennemslagskraft, effektivitet og meget andet, der er målrettet dig i første job – og som sikrer, at du får den bedst mulige start på dit arbejdsliv. Adgang til IDA Studynow får du, hvis du er nyuddannet (op til 2 år efter endt uddannelse).

 

Du finder et stort udvalg af kurser, som kan hjælpe dig med at opdatere dine kompetencer inden for diverse programmer samt opgradere dine personlige kompetencer. Og du kan altid gå ind og finde et kursus i lige det, du mangler – hvad enten du lige er startet i dit første job eller har nogle måneders erfaring.

Eksempler på kurser

Personlig gennemslagskraft

Få konkrete metoder til, hvordan du træder mere i karakter, så du lærer at blive hørt, forstået og respekteret samt bevarer overblikket og udtrykker dig klart i pressede situationer. Kurset lærer dig at blive tydelig i dit arbejdsliv, så ingen er i tvivl om, hvad du står for.

Præsentationsteknik

Få en bedre præsentationsteknik, så du bedre kan kommunikere dine budskaber og på den måde sikre dig bedre resultater på din vej frem i virksomheden.

Forretningsforståelse

Få en bedre forretningsforståelse og lær, hvordan du finder ud af, hvad der er vigtigt for den forretning, du som medarbejder er med til at bidrage til. Når du har styr på forretningsmodellen kan du også meget nemmere byde med ideer og forslag til, hvordan I skal udvikle virksomheden.

Rabatkode til IDA Studynow

Når du er nyuddannet i første job, kan du få adgang til IDA Studynow, som er skræddersyet til dine behov, når du kommer ud i dit første job. For at få adgang til IDA Studynow Nyuddannet skal du være nyuddannet (som betyder op til 2 år efter endt uddannelse).

Udfyld dine oplysninger i nedenstående kontaktformular med emnet “IDA medlem ønsker adgang til Studynow” og modtag en rabatkode til IDA Studynow. Derefter kan du gå til IDA Studynow platformen og få adgang kvit og frit til alle kurser.

  Kun én ud af mange fordele

  Vores kurser til nyuddannede er faktisk noget af det, vi lægger på toppen, når vi siger, at vi har aktiviteter, der er skræddersyede til dine behov.

  For udover gratis kurser hos Studynow Nyuddannet, er der det alsidige katalog af tilbud, der også rummer kompetencegivende kurser og webinarer som at få succes med første lønforhandling. Derudover kan du melde dig ind i netværk, booke en rådgivningssamtale med en IDA karriererådgiver og meget mere.

   

  Du kan læse om vores forskellige kurser, der er relevante for dig, som går fra uni til job.

   

  IDA er blevet kåret til Danmarks bedste fagforening 2022 af Loyalty Groups Brancheindex

  Er du studerende?

  Ingen problemer. Vi har også en masse studierelevante kurser for dig, der endnu er på studiet.
  Du får både on-demand studiekurser og live-webinarer med IDA Studynow for studerende. Det betyder, at du altid kan gå ind og finde et studiekursus i lige det, du mangler – hvad enten det er to måneder før eksamen eller dagen før. Så det passer ind i dit studieliv.
  Læs mere og få adgang.