Arkil

Arkil bygger på fremtidens store anlægsopgaver inden for jernbaner, motorveje, broer og havneudvidelse.

Hos Arkil kan du kickstarte din karriere – og bringe dine kompetencer i spil fra dag ét. Du får fingrene i udfordrende og spændende projekter, og kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste og mest innovative ingeniører i entreprenørbranchen. Denne side er udviklet i samarbejde med Arkil, der er ansvarlig for dens indhold. Siden er en del af samarbejdet mellem IDA Engineering Club og virksomheden.

 

 

Om Arkil

Arkil er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 1800 ansatte og en omsætning på cirka 3,3 milliarder i Danmark og udlandet.

Virksomheden beskæftiger sig med de helt store infrastrukturprojekter i hele landet og Nordeuropa og råder over en bred vifte af kompetencer inden for bro og beton, vandbygning og fundering, anlægsarbejde, miljøteknik samt vejservice og asfalt.

Arkil satser stærkt på vækst i de kommende år og antallet af store infrastrukturopgaver stiger. Det betyder, at vi i stigende grad er med helt fra design- og projekteringsfasen til udførelsen af projekterne.

Hvad kan Arkil tilbyde dig?

I Arkil bliver du en del af en stor koncern, hvor innovation, selvstændighed og ansvar er kodeord i dagligdagen. Som nyansat i Arkil vil du også blive tilknyttet en mentor, der giver dig faglig sparring og introducerer dig til hele organisationen.

Du bliver en del af netværket ”Ung i Arkil”, som mødes flere gange om året til arrangementer, der enten har et socialt eller fagligt indhold, lige som formålet med gruppen også er at udnytte hinandens viden og erfaring og styrke den faglige sparring i virksomheden.

Fokus på din karriere

Medarbejdere med de rette kompetencer, på rette sted til rette tid, er vores vigtigste aktiv, og vi ønsker altid at tiltrække de dygtigste medarbejdere.

Karrierevejen giver dig mulighed for at vælge en retning i Arkil, hvad enten du har en leder i maven eller går specialistvejen. Vi har fokus på at udvikle dit talent og dine kvalifikationer – lige som vi støtter dig i at nå dine mål.